Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Tafelnummers voor bruiloften | Voorbeelden & ideeën

Je kunt de gasten zelf laten bepalen waar ze zitten, maar je kunt ook tafelnummers toewijzen. Als je het aan de gasten zelf overlaat, komt het vaak wel goed. Maar vind je het leuk om de tafels op je bruiloft mooi te versieren, dan kun je gebruik maken van tafelnummers. Laat je inspireren!

Tafelnummers goud

Goud is een populaire kleur op bruiloften. Deze kleur straalt luxe en exclusiviteit uit. Gouden tafelnummers kunnen dus een hele mooie toevoeging zijn op je bruiloft. Denk bijvoorbeeld aan gouden tafelnummers op standaards, glanzende gouden nummers op kaarten of zelfs gouden frames met het tafelnummer erin. Door te kiezen voor tafelnummers in goud, voeg je een vleugje glamour toe aan je bruiloft decoratie.

Tafelnummers AVA

Als je je al bezig hebt gehouden met bruiloft decoraties, dan ken je AVA vast en zeker. AVA is een bekende winkelketen die een breed assortiment aan trouwdecoratie en feestartikelen biedt. Als je op zoek bent naar kant-en-klare tafelnummers, kun je bij AVA zeker vinden wat je nodig hebt. Ze hebben een scala aan stijlvolle en trendy tafelnummers die je kunt gebruiken om je gasten naar hun tafels te leiden. Van klassieke ontwerpen tot moderne en eigentijdse stijlen, AVA heeft voor elk bruiloftsthema wel iets passends.


Lees ook Naamkaartjes tafelschikking zelf maken of toch kopen?


Tafelnummer kaarten

Tafelnummer kaarten zijn een veelgebruikte en praktische optie voor bruiloften. Deze kaarten kunnen op elegante wijze op de tafels worden geplaatst, zodat gasten gemakkelijk hun zitplaats kunnen vinden. Kies voor stijlvolle ontwerpen die passen bij jullie bruiloft thema. Denk bijvoorbeeld aan kaarten met romantische bloemmotieven, verfijnde typografie of minimalistische designs.


Lees ook Bruiloft diner? Laat tafelschikking & naamkaartjes maken!


Tafelnummers hout

Hout is een veelzijdig en natuurlijk materiaal dat perfect past bij rustieke en landelijke bruiloften. Tafelnummers gemaakt van hout stralen een warme en gezellige sfeer uit. Overweeg om tafelnummers uit hout te laten snijden of graveren voor een unieke uitstraling. Je kunt ervoor kiezen om natuurlijke houttinten te behouden of de nummers te schilderen in kleuren die passen bij je bruiloft thema.


Lees ook Naam- en tafelkaarten


Tafelnummers bruiloft zelf maken

Als je op zoek bent naar een persoonlijke en creatieve benadering, kun je ervoor kiezen om je tafelnummers zelf te maken. Het zelf maken van tafelnummers biedt eindeloze mogelijkheden voor personalisatie. Je kunt werken met materialen die passen bij je bruiloftsthema, zoals kraftpapier, hout of zelfs foto's van jullie als koppel. Voeg een persoonlijke touch toe door de tafelnummers te versieren met linten, bloemen of andere decoratieve elementen. Weet jij al wat je gaat doen? Laat het ons weten!

Tekst: Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation