Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Naamkaartjes tafelschikking zelf maken of toch kopen?

Je kunt je afvragen wat voordeliger, sneller, makkelijker, goedkoper, leuker of handiger is: zelf naamkaartjes maken voor de tafelschikking of toch maar gewoon kopen? In beide gevallen is één ding zeker: er is ontzettend veel keuze. Voor welke optie ga jij? In dit artikel lees je de voordelen van beide opties!

DIY mooie kaartjes voor het bruiloftsdiner


Als je zelf aan de knutsel wil, dan is het internet je grootste inspiratiebron. Net als jij zijn er vele andere creatievelingen die op het idee zijn gekomen om zelf naamkaartjes te maken. En gelukkig staan er heel veel van die ideeën gewoon online! Ga bijvoorbeeld eens naar Pinterest om inspiratie op te doen over de allerleukste DIY kaartjes voor het bruiloftsdiner. En zo zijn er nog vele andere sites waar je voorbeelden kunt zien en zelfs templates die je kunt downloaden.

Tekst toevoegen | Tafelkaartjes afmaken in Word


Wil je helemaal DIY dan ga je natuurlijk zelf aan de slag. Je kunt in Word heel eenvoudig tekst toevoegen aan de kaartjes en zo je eigen tafelkaartjes helemaal afmaken. Via 'verzendlijsten' en vervolgens 'etiketten' kun je het labeltype en de grootte van het label kiezen. Er wordt dan een nieuw document geopend. In de labels kun je de namen van je gasten zetten. Klik op print en je labels voor op de tafelkaartjes zijn klaar!

Ga naar Naamkaartjes maken in Word

Naamkaartjes tafelschikking professionals op Trouwen.nl


Vind je dit te ingewikkeld, heb je er geen tijd voor of zin in, dan kun je ook eenvoudig naamkaartjes voor de tafelschikking bestellen bij één van de professionals op Trouwen.nl. Wij hebben goede connecties met verschillende leveranciers. Je kunt hier ook natuurlijk gewoon inspiratie opdoen. Er zit veel leuks tussen!
Ga naar Naamkaartjes professionals op Trouwen.nl

Tafelkaartjes Bol.com


Misschien iets minder romantisch en wat langer zoeken tot je het perfecte kaartje hebt, maar ook bij onze grote vriend Bol kun je tafelkaartjes vinden. Bol.com werkt samen met ontzettend veel derde partijen, dus de keuze is in elk geval ruim genoeg. Bij een winkel die specifiek tafelkaartjes voor bruiloften verkoopt, vind je misschien wat sneller wat je zoekt. Maar geef het eens een poging!

Ga naar Naamkaartjes Bol.com

Tafel naamkaartjes HEMA


De HEMA zou misschien niet de eerste winkel zijn waar je aan denkt, maar ook zij hebben menu- of tafelkaartjes! De keuze is hier niet zo groot, maar misschien is het net wat je zoekt. Hoe dan ook, met deze vrolijke tafelkaartjes wordt jullie bruiloftsdiner een groot succes!

Ga naar Naamkaartjes HEMA

Tekst: Sanne van Bortel
Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation