Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Trouwkaarten met goudfolie geven een luxe uitstraling

Voor een trouwkaart wil je die luxe uitstraling, die speciale look waardoor direct iedereen weet dat het om een bijzondere kaart gaat en niet zomaar een ansichtkaartje. Dat effect kan je bereiken dankzij goudfolie! Of je nu de hele kaart ermee beplakt of slechts een subtiele goudprint kiest, dankzij goudfolie ziet jullie trouwkaart er geweldig uit!

Uitnodiging met goudfolie

Als je een uitnodiging met goudfolie laat maken voor jullie bruiloft, straalt de trouwkaart direct klasse uit. Dat moet wel een goed feestje worden! Trouwkaarten met goudfolie zijn de laatste jaren erg trending, dus er zijn honderden ontwerpen te vinden die je kunt gebruiken. Je kunt natuurlijk ook nog altijd zelf de trouwkaart ontwerpen. Dat is makkelijker dan je denkt!

Luxe trouwkaarten

Ben je niet zo handig in het ontwerpen van je eigen trouwuitnodigingen, dan is er zoals gezegd meer dan voldoende keuze in luxe trouwkaarten. Deze kaarten zijn vaak wat zwaarder van kwaliteit of hebben een speciale afmeting. Ook de envelop ziet er luxer uit. Hierdoor weten de ontvangers direct: dit is belangrijke post!

Frames die perfect zijn voor goudfolie

Je kunt ervoor kiezen om de letters op de trouwuitnodiging in goudfolie te laten drukken, maar wat ook heel mooi is, is een frame van goudfolie. Denk aan een rond of vierkant frame rondom de tekst van de trouwkaart, maar ook imperfecte vormen zijn de laatste tijd erg populair. Soms zie je hele kunstwerken in het goud voorbij komen, zoals op de voorbeelden in dit artikel, en soms zijn het stipjes of juist hele strakke designs. Kies wat het beste bij jullie sfeer en stijl past!


Laat je inspireren

Inspiratie nodig? Op onze website vind je nog veel meer artikelen over trouwkaarten. Laat je lekker inspireren door de voorbeelden die wij voor je hebben verzameld. Superhandig: je kunt trouwkaarten direct via één van onze professionals bestellen.


Ga naar meer Trouwkaarten inspiratie


Op zoek naar luxe trouwkaarten? Ga naar trouwkaarten professionals op Trouwen.nl

Als je nog trouwkaarten moet bestellen, ben je bij ons aan het goede adres. Wij hebben namelijk heel veel professionals verzameld op onze website, waarbij je onder andere luxe trouwkaarten kunt kopen. Neem eens een kijkje tussen de opties en wie weet heb jij deze week jouw trouwkaarten in huis!


Ga naar Trouwkaarten professionalTekst: Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation