Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Tekst ideeën voor de bruiloft

Leuke ideeën en inspiratie over romantische tekstjes nodig voor je bruiloft? Zoek dan niet verder! Originele en traditionele teksten voor trouwkaarten, tafelkaarten, bedankkaarten en teksten voor decoratie van je trouwlocatie vind je hier!

Belangrijke momenten samen

Eén van de belangrijkste momenten uit jullie leven samen, is natuurlijk de dag waarop jouw aanstaande hubby op één knie ging en jou ten huwelijk vroeg. De datum vergeet je niet zo snel, maar weet je het exacte tijdstip nog? En de plaats? De exacte coördinaten van de plek waar je werd gevraagd weergeven op een kaartje of op een mooie poster is nog bijzonderder.


Lees ook Voorbeeldteksten voor korte gedichten op de trouwkaart


Andere bijzondere momenten kunnen zijn: de eerste keer dat je elkaar zag of met elkaar sprak, de eerste date, de eerste zoen, de dag dat jullie gingen samenwonen, jullie eerste vakantie... Elk moment dat voor jullie bijzonder is, leent zich voor een prachtige tekst!

Gedichten of liedjes

Lovesongs en mooie gedichten hebben vaak al romantische teksten en die kan jij uitstekend gebruiken voor jouw bruiloft. Neem jouw favoriete liedje of misschien het nummer waar jullie op gaan dansen met de openingsdans en haal er een quote uit om te citeren op jouw trouwkaartje. Nog een leuk idee: decoreer je trouwlocatie met woorden die omschrijven waarom je op jouw man bent gevallen, zoals ‘vriendelijkheid’, ‘loyaliteit’ of ‘vrijgevigheid’. Gegarandeerd een romantische sfeer op jouw bruiloft!

Bloemennamen

Is jouw man een echte romanticus en heeft hij je in jullie leven samen ontelbare keren bloemen gegeven? Dan is het een leuk idee om de bloemensoorten die je allemaal hebt gekregen te verwerken in een mooie tekst. Tip: zoek op songteksten met de bloemensoorten erin, zo heb jij binnen no time een mooie, romantische tekst over bloemen te pakken!


Lees ook Kleine bedankkaartjes sturen na de bruiloft


Weet je echt niet meer wat voor soort bloemen je allemaal hebt gekregen? Dan kan je ook denken aan het woord ‘liefde’, vertaald in allerlei talen en in een mooi, zwierig lettertype. Deze woorden kan je als posters ophangen, maar ook schilderen of laten uitzagen en ergens ophangen of tegenaan zetten. Ideaal om een romantische sfeer te realiseren.

Tekst: Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation