Welke.nl

Wat geven wij het bruidspaar?

Als een trouwkaart bij je op de deurmat ploft is een van de eerste vragen: wat geven wij het bruidspaar? Voor naaste familie is die vraag meestal nog wel te beantwoorden, maar voor vrienden en kennissen kan dat best een zoekplaatje worden.

lees verder

Huwelijkscadeau

Laat je inspireren

Op huwelijksreis? Zo check je of jullie suite schoon is

Je kijkt er maanden naar uit, en eindelijk is het zover: jullie gaan op huwelijksreis. Of je nu helemaal afreist naar de Malediven of lekker dichtbij naar Terschelling gaat: in ieder geval wil je dat de bruidssuite spic en span is. Je kunt vanaf nu checken of je kamer écht schoon is!

Cadeau voor de huwelijksreis

Ga je zelf trouwen of gaan goede vrienden van jullie trouwen? Dan is een cadeau voor de huwelijksreis altijd een leuk idee. En nuttig ook! Probeer te informeren waar je vrienden naartoe gaan op huwelijksreis en koop iets dat bij de bestemming past. Wij hebben alvast wat leuke ideetjes!

Welk cadeau geeft de vader van de bruid aan z’n dochter?

Als je dochter gaat trouwen, is het aan de vader van de bruid om een mooi cadeau te zoeken voor z’n kleine meisje. Dat betekent overigens niet dat het heel duur hoeft te zijn, een persoonlijk cadeau dat de band tussen vader en dochter weergeeft is een prachtig gebaar.

Traditioneel huwelijkscadeau kopen

Bij een traditioneel huwelijkscadeau denk je al snel aan een peper- en zoutstel. Klinkt goedkoop, maar je kunt peperdure zoutstelletjes krijgen (pun intended). Kies voor een design stelletje of kies een ander traditioneel huwelijkscadeau voor het gelukkige bruidspaar.

Romantische cadeautjes voor je bruid

Een kleinigheidje aan je bruid geven vlak voordat jullie in het huwelijksbootje stappen, hoe ontzettend lief en romantisch is dat? Laat weten dat je aan haar denkt en dat je niet kunt wachten tot je haar je vrouw kunt noemen. Geef een lief briefje, een sieraad of schrijf ergens een geheime boodschap...

Design of hip huwelijkscadeau

Wil je graag afstappen van de standaard huwelijkscadeaus? Geef een design huwelijkscadeau of een ander hip huwelijkscadeau dat niemand verwacht. We hebben een paar ideeën voor je verzameld waardoor jij sowieso het meest originele cadeau hebt van de hele bruiloft.

Aan het laden...

End of content

No more pages to load

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation