Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Huwelijkswensen op enveloppe of trouwkaart? Hou het kort en persoonlijk!

Wil je het bruidspaar een leuk kaartje sturen, maar weet je niet goed wat je op de enveloppe of trouwkaart moet zetten? In dit artikel vertellen we het aan je en geven we enkele voorbeelden die je kunt gebruiken!

Wat zet je op een trouwkaart gast?

Verreweg het gros van de gasten neemt een envelopje mee naar de bruiloft. Als cadeau voor het bruidspaar, een bijdrage aan de bruiloft. Maar alleen een envelopje met geld geven is een beetje gekkig - daarom geeft iedereen vaak een trouwkaart erbij. Maar wat zet je daarop? Wat het ook is: houd het kort en krachtig, en als het kan ook nog een beetje persoonlijk.

Huwelijkswensen kort

Een leuk kaartje uitkiezen is stap één, maar om er vervolgens ook nog iets origineels in te schrijven, da’s de echte uitdaging. Spreek het bruidspaar aan bij hun namen en zet er vervolgens jouw persoonlijke boodschap neer. Zeg hoe leuk je het vindt om op hun bruiloft te zijn, wens ze een geweldige dag en een lang en liefdevol huwelijk.

Wat schrijf je op envelop bruidspaar?

En dan heb je nog dat kale envelopje… Wat zet je daarop? Je kunt het bruidspaar aanspreken met hun voornamen, zoals je in de kaart zelf misschien ook al doet, of je kunt het envelopje ook markeren met ‘voor het bruidspaar’ of met ‘voor meneer en mevrouw Achternaam’ (als ze tenminste dezelfde achternaam gaan delen).

Persoonlijke tekst huwelijk

Een persoonlijke tekst verzinnen als huwelijkswens is nog niet makkelijk. Je komt al snel uit op clichés. Geloof het of niet: het bruidspaar smult van deze clichés. Zij zitten nog op een roze wolk en vinden elke huwelijkswens lief en leuk.

Huwelijkswensen kaart uitkiezen

Huwelijkswensen kaarten zijn er werkelijk in alle kleuren en formaten. Ken je het bruidspaar goed? Dan weet je vast welke kaart ze mooi vinden. En zo niet, dan kies je lekker iets dat je zelf heel leuk vindt. Er zijn kaarten met een schattige afbeelding of een lieve tekst er al op. Zin om op te vallen? Kies voor een kaart met een grap. Deze zal het bruidspaar geheid aan het lachen maken!

Tekst: Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation