Welke.nl
Weddingplanner

Weddingplanners uit Zuid Holland

Grandioze weddingplanner Zuid Holland. Op onze pagina weddingplanner Zuid Holland vind je de weddingplanner in Zuid Holland voor jullie bruiloft! Raadpleeg onze overzichtelijke pagina met de meest grandioze professionals. De contactgegevens hebben we ook al... 

lees verder

Weddingplanner

Laat je inspireren

Zes maanden om je bruiloft te plannen

Ben je net ten huwelijk gevraagd en wil je het liefst zo snel mogelijk trouwen? Het is niet voor niets dat stelletjes in de meeste gevallen een jaar de tijd nemen om hun bruiloft te plannen. Het kan echter sneller, met een strakke planning. Lees hier hoe je jouw bruiloft regelt in zes maanden tijd.

Gastenlijst inkorten? Zes snoeitips voor je gastenlijst

Het samenstellen van de gastenlijst is niet altijd gemakkelijk. Wie nodig je wel uit en wie niet? En als je de gastenlijst drastisch in moet korten, waar begin je dan? Een goed begin is het halve werk, wees vanaf de eerste stap al heel streng in wie je uitnodigt.

Vermijd deze dingen in de week voor je bruiloft

In de maanden voor je bruiloft heb je ongetwijfeld een hele waslijst met dingen die je nog wél moet doen, maar er zijn ook dingen die je juist niet moet doen. In de week vlak voor je bruiloft zijn er een aantal zaken die je beter even kunt laten.

Zo betrek je jouw broer(s) op je bruiloft

Jouw broers kunnen veel leuke taken vervullen op je bruiloft. Wat dacht je van uitsmijter, getuige, ceremoniemeester of laat ze een speech voorbereiden of de dansvloer openen.

Veelvoorkomende ruzies tijdens de bruiloftsplanning

Gaan jullie binnenkort trouwen? Tijdens deze periode maken jullie veel beslissingen en het kan zijn dat niet alles even soepel verloopt. Lees hier waarover bruidsparen het meeste hebben geruzied!

Hoe betaal je jouw droomhuwelijk?

Een bruiloft kost geld. Dat geld heb je misschien al op je spaarrekening staan. Grote kans dat je financieel nog niet rond bent, want een huwelijk is duur. Hoe financier je jouw droomhuwelijk?

Aan het laden...

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation