Welke.nl
Catering

Heerlijkheden alom op jullie feest

Catering is een belangrijk aspect van jullie bruiloft. Gasten zijn een hele dag bij jullie, dus hapjes, drankjes, de bruidstaart en het diner zijn momenten bij uitstek om te genieten van de catering en van elkaar. De mogelijkheden van catering op jullie bruiloft zijn eindeloos.

lees verder

Catering

Laat je inspireren

Ontbijttips voor een geweldige kickstart van je bruiloft!

Je hebt vast al heel vaak gehoord hoe belangrijk een gezond ontbijt is om je dag mee te starten. De realiteit voor veel Nederlanders is echter een bakje koffie to go en onderweg een suikerbommetje zoals een muffin of donut. Op je bruiloft gaat het echter anders! Plan voldoende tijd in voor een heerlijk ontspannend ontbijt dat je volop energie geeft voor deze spannende dag.

Cateraar boeken voor je buitenbruiloft? Checklist!

Lekkere hapjes en drankjes zijn een van de belangrijkste voorwaarden voor een geslaagd bruiloftsfeest. Belangrijk dus dat de cateraar zorgvuldig wordt gekozen. Met deze checklist helpen we je op weg.

De lekkerste hapjes voor jullie bruiloft

Wanneer jullie eenmaal de trouwlocatie hebben gekozen voor jullie bruiloft, is het tijd om je bezig te houden met de invulling van de dag. Hoe laat is de ceremonie, de toost, borrel, diner en het feest? En nog belangrijker: wat willen jullie serveren tijdens deze momenten? Jullie bruiloft is natuurlijk een dag vol met liefde en je weet wat ze zeggen: liefde gaat ook door de maag. Daarom geeft trouwlocatie Green Village je een aantal leuke ideeën voor de lekkerste hapjes tijdens jullie bruiloft.

Bruiloftsgasten met absurde dieetwensen

Iedereen wil rekening houden met hun gasten en ervoor zorgen dat ze zich optimaal vermaken, maar soms komen bruiloftsgasten met wel hele speciale verzoekjes... Hoe zou jij omgaan met een bruiloftsgast die wel erg specifieke dieetwensen heeft?

Niet lekker op je trouwdag? Probeer deze huismiddeltjes!

Je kijkt er al maanden naar uit: de grote dag! Maar dan is het zover, en merk je ’s ochtends al… Pfff, ik voel me niet lekker. Misselijk of hoofdpijn? Laat er je trouwdag niet door verpesten. Probeer deze huismiddeltjes.

Je eigen gebrouwde biertje schenken op je bruiloft

Lang was het heel populair om ‘micro breweries’ speciaalbiertjes te laten schenken op je bruiloft, maar nu wordt het steeds hipper om je eigen biertje te maken en deze te serveren op de grote dag. De voorpret begint al bij het vrijgezellenfeest, waar je het ultieme biertje of wijntje probeert te vinden voor jouw bruiloft!

Aan het laden...

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation