Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Hoeveel kosten catering per persoon op de trouwlocatie?

Het is heel handig om van tevoren een idee te hebben van hoeveel kosten je ongeveer per persoon kwijt bent aan de catering op de trouwlocatie. In dit artikel geven we je enkele voorbeelden, zodat je weet wat je kunt verwachten!

Koffie & thee ongeveer 10 euro per persoon

Vaak is er in de middag een momentje waarop je koffie of thee met iets lekkers erbij serveert. Koffie wordt vaak ook in de avond na het eten nog gedronken, of wanneer de avondgasten arriveren. Houd er rekening mee dat je voor koffie of thee ongeveer een tientje per persoon kwijt bent.


Lees ook Hoeveel eet & drinkt een gast op de bruiloft?


Lunch vanaf 10 euro

De gasten die de hele dag op de bruiloft aanwezig zijn, kunnen hoogstwaarschijnlijk genieten van een lekkere lunch. Die lunch kost jullie ook ongeveer een tientje per persoon. Houd er natuurlijk altijd rekening mee dat het duurder uitvalt naarmate je het luxer of uitgebreider maakt.

Diner vanaf 20 euro

Het avondeten ofwel bruiloftsdiner is iets duurder dan de lunch of een kopje koffie - ongeveer 20 euro per persoon. Ook hier geldt uiteraard: hoe luxer of uitgebreider, hoe duurder.


Lees ook Hapjes bruiloft? Hoeveel & tips voor heerlijke snacks voor alle gasten!


Hapjes & snacks plus minus 3 euro per persoon

En dan is het eten nog steeds niet gedaan. In de avond, tijdens het bruiloftsfeest, worden er vaak hapjes geserveerd. Houd er rekening mee dat je voor hapjes en snacks ongeveer 3 euro per persoon kwijt bent. Ook dit kan hoger uitvallen, bijvoorbeeld als je graag een ‘walking dinner’ wil organiseren.

Catering aan het eind van de avond 5 euro per persoon

Je kent het wel: de avond lekker afsluiten met een zakje patat. Of iets anders dat jullie graag lusten, natuurlijk. Wat je ook kiest: houd hier rekening met ongeveer 5 euro per persoon. Zo heb je een globaal idee van de kosten van de catering op jullie trouwlocatie. Het is altijd verstandig om een offerte te laten opmaken. Zo weet je exact wat jullie trouwlocatie rekent en kom je niet voor verrassingen te staan.

Tekst: Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation