Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Zelf partysnacks maken voor je bruiloft

In het kader van DIY dit keer: bruiloftssnacks. Want wie is er niet gek op snacks?! Iedereen op een feestje lust graag een snack en vaak betekent dit een aardige hap uit je budget (pun intended). Je kunt ook zelf snacks maken, je bespaart geld en ze smaken natuurlijk nóg lekkerder!

Lekkerste hapjes voor je bruiloft

Deze hapjes zijn zó lekker, dat je het liefst alle hapjes voor jezelf houdt. We geven je een lijstje die je echt even uit moet proberen (nog voor de bruiloft natuurlijk). Smullen maar!
Kip in bladerdeeg uit de oven. Handzame hapjes die ook nog eens vullen en gezond zijn! Een goede bodem voor een avondje dansen en feestvieren. Klik hier voor het recept.

Mini-calzonepizza’s. Hmmm, moet ik nog meer zeggen? Minder gezond dan de vorige, ideaal voor de late night snack ná die avond dansen en feestvieren. Klik hier voor het recept.

Kaaskoekjes met knoflook en kruiden. Een geurige variant van een hartig koekje. Heerlijk als tussendoor, kan altijd! Klik hier voor het recept.

Chocolade-kaneelkoekjes gevuld met crème, of iets anders dat je lekker vindt natuurlijk. Zo kun je er ook appel met rozijnen in doen, hmmm. Klik hier voor het recept.

Gefrituurde kaashapjes. Alweer kaas? Yep! Iedereen houdt van kaas en het is ook een ideale snack voor vegetariërs. Een deegbolletje gevuld met kaas, niets meer, niets minder. Check hier het recept.

Jalapeño-poppers. Wie kent ze niet? Als je ze nog niet kende, is het hoog tijd om kennis te maken. Deze heerlijke gefrituurde snacks mogen niet missen op een feestje! Bekijk het recept hier.

Pindarotstjes plus. De normale pindarotsjes zoals je gewend bent, maar dan met een laagje crackers of biscuitjes. Voor de zoetekauw! Check het recept hier.

Nog meer inspiratie nodig voor de lekkerste snacks op je bruiloft? Bekijk ook eens onze andere artikelen op onze website. Enjoy!

Tekst: Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation