De Til Groep Uw trouwfeest Goed Geregeld!

De Til Groep De Til Groep
5 5 1 beoordelingen Beoordeling plaatsen
De Til Groep
Breestraat 1
3381 BS Giessenburg

Van harte gefeliciteerd met uw voornemen om elkaar het ja-woord te geven. Per slot van rekening is het één van de belangrijkste momenten in een mensenleven en daarom op dit moment al een gelukwens waard. Uw bruiloft is een bijzondere dag. Een spannende dag, waarbij u in het middelpunt van de belangstelling staat. U zoekt dan ook een unieke feestlocatie, waar alles perfect geregeld is en u zonder zorgen van deze belangrijke dag kunt genieten.

De Til Groep is een uitstekende organisatie om uw huwelijksfeest te houden. In het landelijke Giessenburg is het Zalen- en partycentrum “De Til” gelegen. U vindt Giessenburg in de regio Gorinchem/ Alblasserwaard, op nog geen 30 minuten rijden van Utrecht. Al meer dan 30 jaar is dit hét adres voor al uw bruiloften en recepties, uiteenlopend van 25 tot 500 personen. Wij verzorgen alles; van uw aankomst tot uw vertrek; inclusief bruidstaart, maaltijd en uw feestavond/receptie.

Feestelijke accommodatie

Gastvrijheid begint al bij aankomst. De centrale ligging en de uitgebreide gratis parkeervoorzieningen maken “De Til” bijzonder goed bereikbaar vanuit alle richtingen. En bij goed weer, bent u welkom op ons buitenterras!

De grootste feestzaal van “De Til”, de “Grotezaal”, is sfeervol ingericht met fraai verlichte kunstbomen, een romantische sterrenhemel, fraai gedecoreerde muren en een groot multifunctioneel podium. Deze feestzaal is voorzien van airco, zodat u ongeacht het jaargetijde altijd verzekerd bent van een aangenaam klimaat. Uiteraard zijn onze overige zalen ook uitstekend geschikt voor het houden van feesten en recepties. Informeer ook eens naar onze andere vestigingen, bijvoorbeeld Zalencentrum “Het Bruisend Hart” in Hoornaar of MFC de Lingehof in Arkel.

All-in verzorging

Ontvangst met bruidstaart, maaltijd en feestavond; alles onder één dak. In overleg met u wordt dan ook uitgebreid de tijd genomen om een goede invulling te geven aan deze zo belangrijke dag. Dit alles voor een all-in totaalbedrag met een vaste prijsgarantie. U weet dus precies wat uw feestdag bij ons gaat kosten.

Keuken en catering

Ook belangrijk is het te weten dat wij beschikken over een uitstekende keuken. Op culinair gebied is nagenoeg alles mogelijk. Van een eenvoudig lunchbuffet tot een luxe diner; van bitterbal tot een heerlijk koud- en warm buffet. Dit alles tegen zeer vriendelijke prijzen.

Wilt u ontdekken hoe wij uw droombruiloft samen met u gaan realiseren? Ga naar www.tilgroep.nl of bel 0184-651554 voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Beoordelingen


1 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Jeanine &

Op 19 jun 2018

Super bedankt voor de goede service op onze trouwdag 6 juli. Wat was het goed geregeld en het personeel vriendelijk.. Onze complimenten! Nogmaals bedankt! Groetjes, Jacques en Jeanine

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation