Welke.nl

Alle ogen zijn op jou gericht!

Als je trouwt zijn alle ogen op jou, de bruid gericht. Logisch dat je er goed uit wilt zien. Met professionele bruidsmake-up ben jij het stralende middelpunt. Vraag je schoonheidssalon op tijd om advies voor een bruidsmake up die je natuurlijke schoonheid nog beter laat uitkomen.

lees verder

Bruidsmake up

Laat je inspireren

Beste gezichtsbehandeling voor de bruiloft

Vanaf het moment dat je ten huwelijk bent gevraagd, is het verstandig om te denken aan een beautybehandeling van je gezicht. Een schoonheidsritueel kan je het beste zo vroeg mogelijk starten, want je huid moet eraan wennen. Wij vertellen je welke gezichtsbehandeling je het beste kunt nemen voor je bruiloft, zodat je straalt op de grote dag!

Brildragers opgelet: dé make-up tips als je gaat trouwen

Vrouwen met een bril weten dat het best lastig kan zijn om je haar en make-up af te stemmen op je montuur. Als je niet zonder bril kan, is dat soms een uitdaging, vooral als je iets speciaals wil doen voor bijvoorbeeld je bruiloft. Met deze tips rock je jouw look met bril!

Inspiratie opdoen voor je bruidsmake-up

Tijdens je bruiloft zijn er ontzettend veel ogen en niet te vergeten camera’s op jou, de bruid, gericht. Best wel belangrijk dus om ervoor te zorgen dat je bruidsmake-up echt on point is. Neem de tijd om inspiratie op te doen en probeer vooral veel verschillende dingen uit.

De beste lipstick om te dragen voor je winterbruiloft

Natuurlijk is het belangrijkste aspect van de lipstick die je gaat dragen op je trouwdag, dat hij blijft zitten ondanks al dat gekus…! Maar tegelijk wil je natuurlijk ook de perfecte kleur kiezen. Wat past er bij een winterbruiloft?

Wel of geen bruidsmake-up dragen?

Voor de vrouwen die in het dagelijkse leven geen make-up dragen is de beslissing of ze wel of niet make-up dragen op hun bruiloft vaak een moeilijke. Je kunt natuurlijk gaan voor een natuurlijke look. Laat niet de visagist zelf bepalen, want dat kan verkeerd aflopen...

Beautytips voor de oudere huid

Dat roken en alcohol drinken slecht is voor je huid, heb je vast al heel vaak gehoord. Je kunt echter dagelijks een routine aanmeten waardoor je huid jarenlang mooi en gezond blijft en waardoor je de rimpelvorming nog even uitstelt. Lees hier onze tips!

Aan het laden...

End of content

No more pages to load

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation