Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Bruidsmake-up: afbeeldingen & ideeën

Tijdens je huwelijk wil je op je best voor de dag komen. Logisch dat je dus extra tijd en aandacht besteedt aan de bruidsmake-up. Ga je voor een naturel uitstraling of juist een feestelijke, glamour look? Met dit artikel doe je alvast de nodige inspiratie op.

Bruidsmake-up 2022

Ben jij het type ‘less is more’? Dan heb je geluk in 2022! Want dit jaar is een naturel uitstraling helemaal trendy. Nog een andere trend dit jaar zijn volle wenkbrauwen. Ben je er van nature niet mee gezegend, dan help je de natuur toch een handje…?Ideeën make-up bruid

Voor een naturel look leg je met bruine mascara en een dun laagje foundation een goede basis. Een klein beetje blush op de jukbeenderen doet al wonderen. Ook met de lippenstift blijf je dicht bij je natuurlijke kleur voor een naturel look. Wil je het toch iets feestelijker maken? Met een lipgloss en wat glitter is het nét wat specialer. Volle wenkbrauwen, ook een trend dit jaar, creëer je door je wenkbrauwen iets donkerder te kleuren dan je natuurlijke tint.


Afbeeldingen bruidsmake-up

Zoals je van ons gewend bent, geven wij je de beste tips en inspiratie. Ook op het gebied van bruidsmake-up! Kijk naar de foto’s en laat je inspireren. Ook handig als je jouw make-up uit handen geeft aan een professional: laat hem of haar de foto zien die je aanspreken, zodat jullie voor jou dezelfde look kunnen nastreven.

Tekst: Daphne Doemges-Engelen

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation