Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Angelique de Graaf Visagie Ik ben een perfectionist, maar houd ook zeker rekening met jouw wensen

3 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Angelique de Graaf Visagie Vraag informatie aan
Mevr. Angelique de Graaf

Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk.

Op jouw dag wil jij er natuurlijk prachtig uitzien. Als professionele bruidsstyliste help ik jou daar graag bij. Op deze site stel ik mij alvast voor en laat verschillende mogelijkheden zien voor visagie en haar. Laat je inspireren!

Welke look?

Heb je zelf een idee of laat je je graag adviseren? Beide is mogelijk! Ik verzorg, naast bruidsmake-up, ook de visagie voor bijvoorbeeld een fotoshoot of  een feestelijke gelegenheid. Ga je voor de natuurlijke of glamour look? Ik bespreek graag de mogelijkheden met jou of laat je alvast inspireren?

Je haar in het perfecte model!

Ideaal om naast je visagie ook meteen je haar te laten stylen. Tijdens de proefsessie zie je alvast het totaalplaatje van haar en make-up. Ga je voor 1 model bruidskapsel of kies je voor de avond een andere look? Op de dag zelf geen extra stress om naar de kapper te gaan. Ook voor de gasten zijn er diverse mogelijkheden. Nieuwsgierig naar mijn werk? Bekijk mijn website voor meer foto's.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


3 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Tamara

Op 14 sep 2022

Angelique is bij mij thuis geweest voor zowel mijn proefkapsel als voor de make up workshop icm mijn bruidsmake up. Op mijn bruiloft kwam ze ook bij mij thuis. Ze heeft mijn haar en make up verzorgd ook bij mijn bruidsmeisje en ceremoniemeester. Angelique is een vriendelijke vrouw die weet wat ze doet… mijn haar en make up hebben de hele dag perfect gezeten.. ik ben er super blij mee…

Ninja

Op 14 sep 2022

Eenmaal een datum voor onze bruiloft gekozen moest ik op zoek naar een visagiste. Ik ken Angelique via een andere weg en wist dat ze in de visagie zat dus stuurde ik haar een bericht. Gelukkig kon ze op onze trouwdatum. Na een gezellige en fijne proefdraai heeft ze mij tot twee keer aan toe op mij trouwdag tot een prinses weten om te toveren. Angelique is lief, gezellig, spontaan en belangrijker nog….. professioneel. Als ik ooit nog eens ergens extra stralend moet verschijnen dan weet ik haar gelukkig meteen te vinden!

Mylene

Op 14 sep 2022

“Persoonlijk, gezellig en vakkundig” Heb je een belangrijke gebeurtenis zoals een bruiloft, schakel dan Angelique in! Angelique luistert super goed naar wat je graag zou willen en laat meerdere mogelijkheden zien. De producten zijn heel fijn en voelen natuurlijk aan op je huid. Ik ben zo tevreden over haar dat ik haar nu nog steeds bel als ik een bruiloft heb. Ze kijkt goed naar welke kleur outfit je draagt en welke make-up daar goed bij past en ook bij mij als persoon past. Ook heeft ze veel aandacht voor de reiniging van je huid voor ze de make-up aanbrengt. Hierdoor blijft de make up de hele dag goed zitten.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation