Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Een hele warme trouwdag

Je wil absoluut geen regen of te lage temperaturen op je bruiloft, gewoon een lekker zonnetje met een aangename temperatuur.

Wat kan je extra doen?


Maar wat als het veel te warm is? Dat kan namelijk ook killing zijn voor je trouwdag.

Tips voor de make up


Hier een aantal tips om de dag toch zo ongeschonden mogelijk door te komen:

* Breng je make up op in dunne laagjes, een dikke laag smelt zo van je gezicht. En zorg dat je setje voor de tussentijdse retouch in een koeltasje zit, samen met een verfrissende gezichtsspray. En uiteraard maak je zo veel mogelijk gebruik van waterproof make-up

* Plan je fotoshoot vroeg in de ochtend, zo zien jullie er nog lekker fris uit. Het is dan ook nog leuk om aan het eind van de dag (zonsondergang) nog een korte fotoshoot te plannen.

Tips voor jouw bruidsboeket


Vergeet je boeket niet te onderhouden!

* Zorg dat er een vaasje water binnen handbereik blijft voor je bruidsboeket. Zo voorkom je dat de het in de middag een treurig bosje wordt.

* Zet bij de ingang een grote schaal met ijs waarin je flesjes water legt voor de gasten.

* Laat de aanwezige heren weten dat ze best hun jasje uit mogen doen. Ze zullen je enorm dankbaar zijn. Een dresscode is leuk maar niet ten koste van alles. Daarbij kunnen ze voor de fotomomentjes het jasje prima weer even aantrekken.

Tips voor de gasten


Help je gasten fris de dag door.

* En vergeet niet om een fijn mandje met opfrisproducten op het toilet te zetten voor je gasten. Met bijvoorbeeld: Een frisse deodorant, een fijn flesje waterspray en wat washandjes en handdoekjes. En als je ze echt wil verwennen zorg je dat er gelegenheid is tot het afspoelen van de voeten voor een instant fris gevoel.

Tips voor trouwjurken


Een reden voor een extra jurk!

* Dan wil je uiteraard een frissen bruid zijn wanneer je samen de eerste dans gaat doen. Dit doe je gewoon in een mooie avondjurk die je aan kan schieten na een korte douche.

Tekst: Saskia Baggen
Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation