Katinka Jarabik Visagie Laat je bruidsmake-up en feestmake-up verzorgen door een professional en huur mij in!

6 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Katinka Jarabik Visagie Vraag informatie aan
Haagstraat 14
6133 VS Sittard

Visagie en Styling door Katinka Jarabik Visagie!

Goede visagie en styling zijn niet meer weg te denken in ons dagelijks leven. Uiterlijke verzorging en kleding zijn ontzettend belangrijk geworden in onze presentatie en het verkrijgen van succes op privé en zakelijk gebied. Of het nu gaat om een feest, een bruiloft, een zakelijke gelegenheid, een sollicitatie, kan ik uw visagie verzorgen en/of u advies geven op het gebied van complete styling. U wilt toch ook dat het totaalplaatje af is en klopt? Katinka Jarabik Visagie is immers jaren ervaren op het gebied van visagie, kleur- en stijl. Wilt u extra goed voor de dag komen en u goed laten adviseren door een professioneel make-up artist en styliste? Boek dan een privé consult bij mij! Tevens kunt u professionele make-up producten kopen van het merk Make-up Studio. Wilt u iemand anders verrassen met een kleur- of totale stijlanalyse of met make-up producten? Dat kan natuurlijk ook! Cadeaubonnen zijn verkrijgbaar!

Bruidsmake-up en feestmake-up

Bruidsvisagie is een bijzondere make-up waaraan hoge eisen worden gesteld. Ik voer deze met veel zorg en aandacht uit met een zeer exclusieve make-up lijn. Uw wensen staan centraal, maar uiteraard krijgt u ook een deskundig en professioneel advies voor uw bruidsmake-up.

Naast de bruid kan ik ook belangrijke bruiloftsgasten zoals een moeder, zus, getuige mooi in de make-up zetten voor deze bijzondere dag. Laat je bruidsmake-up en feestmake-up verzorgen door een professional en huur mij in!

Het reguliere werkgebied van mij omvat Limburg, Noord-Brabant en de aangrenzende gebieden in Duitsland en België. Het is echter ook mogelijk om op verzoek buiten deze regio’s werkzaam te zijn.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


6 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Lily

Op 10 sep 2020

Hoi Katinka, Ik heb veel aan je stylings adviezen gehad. Bedankt!

Danae

Op 10 sep 2020

Een zeer goede en professionele visagiste. Prettig in omgang, luistert goed naar je eigen wensen maar weet ook te adviseren wat het beste bij jou past als persoon. Als trouwfotograaf maak ik heel veel diverse visagisten mee. Katinka is niet alleen prettig als persoon, maar ze zorgt er ook voor dat je er de hele dag op je best uitziet, ook in de late uurtjes nog!

Joyce

Op 01 oct 2019

Katinka is echt een topper! Zeer tevreden over mijn bruidsmake-up en de lichte make-up voor onze dochters. Onze make-up heeft de hele dag goed gezeten. Katinka overlegt en luistert goed naar je wensen, ook geeft ze zelf tips over wat bij je staat en kwam tijdens de proef make-up ook met voorstellen om bepaalde dingen uit te proberen. Echt een aanrader!! Ik ben onwijs blij dat ik haar als visagiste gekozen heb.

Patricia

Op 10 sep 2019

Allerliefste Katinka, bedankt dat je me zo prachtig hebt laten stralen op mijn bruiloft! Mede dankzij jou was het een geweldige en relaxte dag! Ook op de bruiloft van mijn schoonbroer was mijn make up perfect! Je krijgt van mij alle sterren van de wereld. Katinka is een top visagiste die naar je wensen luistert en ze perfect tot uitvoering brengt. Daarbij heeft ze ook nog eens een hart van goud. Haar make up blijft echt een hele dag perfect zitten, ik ga nooit meer ergens anders!

Jeannet

Op 19 sep 2018

Geweldig! 1 Juli de dag voor een kleuren analyse door Katinka. Het was een super mooie ervaring. M'n kledingkast voldeed al aan de vele kleuren die ik aan kleding kan dragen. Katinka heeft me zelfs uitgedaagd om de kleuren die ik in mijn ogen niet zo gauw zou aanschaffen toch te kopen. Nu nog iets in de kleur geel. In de herfst geboren en dol op de lente, ben ik een lente type met sub herfst. Bedankt Katinka voor deze geweldige leerzame middag. Je hebt me nog net iets meer zelf vertrouwen gegeven. Thanxxx

Claudia

Op 19 sep 2018

Als fotografe werk ik regelmatig met Katinka. Katinka is een creatieve visagiste die out of the box durft te denken en doen. Zodra haar ogen beginnen te twinkelen, weet je dat de creative vonk is gaan branden en doet ze je versteld staan met unieke en bijzondere invallen. Dit alles vertaald zich in een visagie die met perfectie en passie (hart voor haar werk) is afgewerkt. Van een mooie rustige basis make-up tot hele extreme en kleurlijke creaties, Katinka, weet er steeds iets moois van te maken.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2022
Webdesign door Pixel Creation