Maak je lippen zacht & kusklaar voor het jawoord

Trouwen in de winter is hartstikke romantisch, maar de weersomstandigheden kunnen veel eisen van je huid en met name je lippen. Net zoals je handen kunnen uitdrogen, kan je ook last krijgen van gebarsten lippen. Daarmee wil je niet voor het altaar verschijnen! Gelukkig zijn er veel tips die je kunt volgen om droge lippen te voorkomen.

lippen zacht voor het jawoord

Droge lippen en kloofjes


Voorkomen is beter dan genezen, maar als je al last hebt van droge lippen en kloofjes dan kan je het beste een keer per week je lippen scrubben met een speciale lipscrub. Bij Lush kan je voor een tientje lipscrub kopen met allerlei gekke smaken, maar ook jouw lokale Hema heeft wel een lipscrub liggen. Kies voor een scrub met verzorgende en verzachtende ingrediënten, zoals honing of kamille. Dit helpt je huid herstellen.

lippen zacht voor het jawoord

Dagelijkse lipverzorging


Ben jij iemand die snel last krijgt van droge lippen in de winter? Dan is een dagelijkse verzorging van je lippen een vereiste. Voor de dagelijkse verzorging van je lippen kan je kiezen voor een goedkopere lippenbalsem. Voor de lip care stick van Dr. Hauschka betaal je een paar euro en daar kan je prima elke dag mee smeren. Het voorkomt dat je lippen uitdrogen en houdt ze soepel en zacht.

Lippenbalsem met kleur


Als je iets meer wil uitgeven aan een lippenbalsem en ook op zoek bent naar een subtiel kleurtje, dan is de lippenbalsem van Estée Lauder een goede optie. De prijs van deze balsem ligt rond de vijfendertig euro en kan je in principe elke dag gebruiken, maar vanwege het kleurtje is het leuker om deze balsem buitenshuis te dragen en de goedkopere van Dr. Hauschka te bewaren voor de dagelijkse verzorging.

lippen zacht voor het jawoord tips

Superboost voor droge lippen


Ben je jouw droge lippen helemaal zat en wil je een superboost? La Prairie heeft een lippenbalsem die niet alleen je lippen helpt herstellen, maar ook fijne lijntjes kan camoufleren rondom je mond. Deze balsem zorgt ervoor dat je lippen zacht blijven en kan de meeste gure weersomstandigheden aan. Dat wil ook zeggen dat ‘ie super geschikt is voor een bruiloft, waar je mond natuurlijk voortdurend in beweging is en heel wat zoenen uitdeelt!

Geschreven door Sanne van Bortel
Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation