Welke.nl

Prachtige kapsels uit Zuid Holland

Waanzinnige bruidskapsels Zuid Holland. Iedereen wil er waanzinnig uit zien op hun trouwdag. Logisch! Het is een belangrijke dag waar jullie voor alle gasten in het middelpunt staan. Er worden veel foto’s genomen en eventueel zelfs films gemaakt worden. 

lees verder

Bruidskapsels

Laat je inspireren

Haarspeldjes als bruidsaccessoires zijn hot

Er is weer een nieuw soort haaraccessoire hot en hip op bruiloften en dat is, jawel, het haarspeldje. En dan bedoelen we niet het lieveheersbeestje-haarspeldje dat je in groep drie zo graag droeg, maar elegante (en soms behoorlijk prijzige) juweeltjes.

Chinese gezegden over een volle haardos

De Chinezen doen het altijd net even iets anders dan wij hier in Europa, en vaak kunnen we daar veel van leren. Zo hebben ze een paar wijze uitspraken over mensen met een volle haardos en wat dit bijvoorbeeld kan betekenen voor jouw bruidskapsel... Heb je een dik bos haar? Check hier wat het betekent volgens Chinese gezegden.

Deze bruidskapsels passen perfect bij een sluier

Een sluier is voor veel dames toch wel het ultieme accessoire van de trouwoutfit. Wil je all the way gaan met een prachtige sluier, dan is het wel belangrijk dat je kapsel daar mooi op aansluit. Deze bruidskapsel laten een sluier het beste shinen!

De bruids-beautytrends van 2019

Ook dit jaar zijn bepaalde looks, make-up en haarstijlen weer hotter dan hot. Of je nu net bent verloofd en nog helemaal nagloeit van de spanning of je al bijna die ring om je vinger gaat schuiven, ieder bruidje heeft baat bij de bruidstrends van 2019. Laat je inspireren!

Prachtige bruidskapsels voor de oudere vrouw

Ben je de vijftig gepasseerd en heb je binnenkort een bruiloft? Dan heb je een goede reden om eens goed te kijken naar je kapsel. Wat ga je met je haar doen op de bruiloft? Dat je grijs wordt, betekent namelijk niet dat je niet meer een ‘jong’ kapsel kunt hebben. Kijk maar eens!

Welke borstel of kam voor je bruidskapsel?

De juiste borstel of kam voor je haar kan heel veel verschil maken. Het kan je haar maken of breken (letterlijk). Wij vertellen je welke borstels en kammen je gebruikt met welke doeleinden en voor welk haar. Je gebruikt nooit meer de verkeerde borstel nadat je dit artikel hebt gelezen!

Aan het laden...

End of content

No more pages to load

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation