Welk bruidskapsel past bij jou?

Je gaat trouwen en er is zo veel waar je over na moet denken! Je haar, je make up, je jurk, je schoenen, je accessoires, misschien een tweede jurk, welk parfum draag je, welke lingerie kies je... Nu eerst even het bruidskapsel afvinken: welk kapsel past bij jou?

Trends voor bruidskapsels


Om te beslissen welk bruidskapsel het mooiste bij je past, is het handig om eerst de trends te bespreken. Niet veel nieuws onder de horizon, want we worden er op social media bijna mee doodgegooid: vlechten! Allerlei bijzonder creatieve manieren om je haar prachtig te vlechten en nee, dat ziet er echt niet kinderachtig uit. Denk aan opgestoken vlechten, bijvoorbeeld. Erg klassiek! Dus zoek een creatieve kapster en google je suf naar mooie voorbeelden van bruidskapsels met vlechten.Opgestoken bruidskapsel


Met of zonder vlecht in je haar is een opgestoken kapsel altijd stunning. Het is chique, het is sexy, het is ideaal. Losse plukken of de kans dat je kapsel verwaait (aangezien het in Nederland nog wel eens wil waaien) is niet of nauwelijks aanwezig. Je hoeft dus ook niet vaak te checken in de spiegel of alles nog goed zit en dat is best wel ontspannend. Meer tijd om te genieten, minder stress aan je hoofd!

Bekijk ook Voorbeeld foto's van bruidskapsels

Los haar op je bruiloft


Ben je niet het type vrouw dat graag haar haren opsteekt of heb je haar dat er niet echt voor geschikt is, omdat het bijvoorbeeld te kort of te dun is voor een mooi opgestoken kapsel? Kies dan lekker voor los haar (oké, bij kort haar heb je niet echt iets te kiezen, maar vooruit). Los haar is op vele manieren prachtig: zwoel en warrig is ultiem sexy en strak en glad is ontzettend chique en classy. Je kan er bovendien van alles in hangen: prachtige curlies, een bloemenkrans of een diadeem of tiara.

Tekst: Sanne van Bortel
Copyright © 2022
Webdesign door Pixel Creation