Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Mooi haar op je bruiloft

Er zijn honderdduizend manieren om met extensions, weaves, kunststaarten je haren te pimpen op de grote dag. Toch is het goed om ervoor te zorgen dat de basis goed is. Een stralende bruid met stralend haar.

Over het algemeen heb je ongeveer een jaar de tijd om jezelf en je haren ‘in shape’ te krijgen

Zelf heb ik nogal de neiging om elk seizoen van haarkleur te veranderen en met mij vele andere vrouwen. Niet doen! Hou het bij een kleur die dicht bij je eigen kleur ligt. Zo hoef je niet vaak te verven, of beter, gebruik een spoeling.

Mooi bruidshaar begint van binnenuit

Haar bestaat voor 25% uit water. Drink voldoende voor een mooie glans. Eet ook gezond, vis en noten bevatten goede bouwstenen voor mooi haar. Neem daarnaast ook dagelijks voedingssupplementen zodat je zeker weet dat je alles binnen krijgt. Zo verzorg je het haar van binnenuit.

Dag dag! stijltang

Laat je haar aan de lucht drogen, hoe moeilijk het ook is. Probeer de tip van Kyle Jenner eens uit. Zij wast haar haren voor het slapen en gaat met nat haar naar bed, dan zit er toch wat volume in het haar zonder het te föhnen. In het geval van krullen, kroes of een hele dikke bos haar, dit laatste niet doen. Ook de stijltang zo veel mogelijk links laten liggen.

Verwen je haar wekelijk met een fijn masker & investeer in goede shampoo en conditioner

En verzorg je haarpunten na het douchen ook nog eens met een haarserum.

Bezoek regelmatig de kapper

En ga een keer in de zes weken naar de kappen om er een halve cm vanaf te laten halen. De verleiding is groot om het zo min mogelijk te knippen, maar val niet in die valkuil. Lang haar is alleen mooi wanneer het ook gezond is. Daarbij is het ook erg leuk om samen met je kapper naar je bruidskapsel toe te leven.

Het klinkt allemaal een beetje suf misschien

Maar voor je het weet ziet je haar er fantastisch uit en mooi haar is toch wel de kers op de bruidstaart.

Tekst: Saskia Baggen

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation