Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Kapsels voor bruidsmeisjes & getuigen bruiloft

Dat het kapsel van de bruid on point is, is logisch. Maar ook de bruidsmeisjes en getuigen mogen best eens uitpakken! Als je één van deze taken toegewezen hebt gekregen, dan zul ook jij iets meer in de spotlight staan dan normaal gesproken. Sowieso is een bruiloft alleen al reden genoeg om jezelf eens lekker op te tutten en iets moois aan te trekken. Dus waarom je kapsel achterwege laten? Doe hier inspiratie op voor de mooiste kapsels voor bruidsmeisjes en getuigen op een bruiloft!

Kapsel vrouwelijke getuigen bruiloft


Als vrouwelijke getuige op een bruiloft kun je eigenlijk niet misgaan met een opgestoken kapsel. Het ziet er chique en verzorgd uit. Als je het laat opsteken door een professional, dan kun je nog voor extra toevoegingen kiezen zoals een mooie knipjes, een lint of zelfs enkele sieraden. Houd het wel subtiel, want de bruid is natuurlijk degene die schittert op haar bruiloft.

Kapsels bruidsmeisjes kort haar


Voor bruidsmeisjes met lang haar kun je kiezen voor wederom opgestoken of los haar met een bloemenkransje of losse bloemen in het haar. Maar wat als je kort haar hebt? Ook dan is het heel mooi als je nog eventjes naar de kapper gaat voor de bruiloft en natuurlijk dat het strak in model zit. Ook nu kun je denken aan leuke toevoegingen zoals bloemetjes of sieraden in je haar. Kies voor kleine, subtiele sieraden of bloemen, omdat je haar ook al kort is. Grote oorbellen staan wel weer geweldig bij jouw kapsel!


Haar looks voor mannelijke getuigen


Voor mannelijke getuigen en hun kapsel kunnen we eigenlijk maar één ding zeggen: zorg dat je haar er verzorgd uit ziet. Ga nog even naar de kapper vlak voor de bruiloft voor die verse 'clean cut' en zorg dat je haar netjes is gekamd op de grote dag. De 'out of bed look' is al een poosje niet meer in de mode, strak in de lak is nu het credo!

Bekijk ook Voorbeeld foto's bruidegom

Opgestoken kapsels voor bruidsmeisjes


Nog even terug naar de opgestoken kapsels voor bruidsmeisjes. De laatste jaren is het los opgestoken kapsel trending, met enkele loshangende plukken of een nonchalante knot. Er is natuurlijk geen vaste regel voor je kapsel, draag het zoals het mooi bij jou staat en natuurlijk hoe jijzelf het prettig vindt. Ga je voor los opgestoken? Neem dan voldoende schuifjes en speldjes mee, de kans is groot dat je jouw kapsel nog even moet bijwerken halverwege de dag.

Bekijk ook Voorbeeld foto's bruidskapsels

Los haar voor kapsel bruiloft


Je lokken los laten hangen is natuurlijk ook gewoon een optie. Toch hebben we hier een kanttekening bij, want als je een bruidsmeisje of getuige bent, dan gaat jouw haar je geheid in de weg zitten. Je kunt er daarvoor voor kiezen om twee vlechten langs de zijkant te laten lopen en vast te maken aan de achterkant. Zo is het grootste deel van je haar nog steeds los, maar heb je in elk geval geen losse haren in je gezicht. Wel zo prettig!

Tekst: Sanne van Bortel
Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation