Welke.nl
Schoonheidsspecialiste

Spiegeltje, spiegeltje....

De schoonheidsspecialiste is het adres voor de bruid die er op haar trouwdag op haar mooist uit wil zien. Een gediplomeerde schoonheidsspecialist is de aangewezen professional die ervoor zorgt dat je huid op jullie trouwdag in topconditie is.

lees verder

Schoonheidsspecialiste in Zuid-Holland

Laat je inspireren

Zo ruikt jouw parfum lang lekker op je huwelijksdag

Jouw vriendinnen ruiken altijd heerlijk naar parfum als je ze tegenkomt, waar of wanneer dat dan ook is: de sportschool, aan het einde van een lange werkdag, vlak nadat ze gekookt hebben. Hoe doen ze dat? Wij onthullen de tips en tricks om de hele dag lekker te ruiken!

Nog 1 maand tot je trouwdag: volg deze beautytips

Op je grote dag een schrale huid hebben, je haarkleur die net wat anders uitvalt dan normaal of je tanden die net niet wit genoeg zijn… Je moet er niet aan denken! Door al vroeg te beginnen met deze beautyrituelen, is je huid stralend en gezond op de grote dag.

Last van onzuivere huid? Probeer deze tips voor je trouwdag!

Iedereen wil natuurlijk voor het altaar stralen van geluk. Een gezonde huid is dan wel zo fijn. Heb je slechts af en toe een puistje of heb je een hele gevoelige huid, dan kunnen deze tips je verder helpen.

Start een beauty check voor je bruiloft

Als je net ten huwelijk bent gevraagd, heb je nog een behoorlijke waslijst aan taken af te werken. Die taken hebben niet alleen te maken met de bruiloft, maar ook met jezelf. Heb je daar al wel aan gedacht? Begin vandaag nog met jouw persoonlijke beautyroutine voor je bruiloft, zodat je op de grote dag kunt stralen!

Welk gezichtsmasker past bij mijn huidtype?

Een gezichtsmaskertje op z’n tijd is heerlijk en de meest goedkope manier om je eigen huid te verzorgen, althans, als je het goede soort masker kiest. Niet elk masker past goed bij jouw huid en dan kun je meer schade doen dan dat het je huid oppept. Lees hier welk gezichtsmasker bij jouw huidtype past!

Een open jurk terwijl je veel last hebt van puistjes?

Heb jij je zinnen gezet op die prachtige jurk met open decolleté of een blote rug, maar heb je last van puistjes? Laat je niet van die droomjurk afbrengen, maar pak die vervelende puistjes gewoon aan!

Aan het laden...

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation