Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Liefdesparfum maken voor jullie bruiloft

Je staat er vast niet zo vaak bij stil, maar wist je dat je ook zelf parfum kunt (laten) maken? Hoe leuk zou het zijn als er een special parfum gebonden is aan jullie bruiloft? Iedereen die jullie parfum draagt, wordt weer meegevoerd naar jullie bruiloft...

Unisex parfum geïnspireerd door jullie bruiloft

Veel dingen worden herinnerd aan een bruiloft: de setting, de sfeer, het eten, de dans, de muziek... Maar geuren worden vaak vergeten. Nu niet meer! Ooit aan gedacht om je eigen parfum te laten ontwikkelen, speciaal voor jullie bruiloft? Iedereen die dit parfum draagt, krijgt weer de mooiste herinneringen binnen. Zo kan iedereen jullie bruiloft nog een keer herleven, letterlijk in geur en kleur!

Zelfgemaakt parfum als trouwbedankje

Een zelfgemaakt luchtje kun je heel leuk als trouwbedankje meegeven aan alle gasten. Parfum is bovendien heel gemakkelijk te matchen aan jullie bruidsthema. Gek op bloemen? Verwerk dit in je luchtje. Hou je van zoet of van fris? Denk wel aan het feit dat dit parfum door zowel mannen als vrouwen gedragen kan worden. Een universele geur is dus wel handig. Je kunt natuurlijk ook ‘for him’ en ‘for her’ luchtjes maken. Dat is net weer iets persoonlijker dan unisex parfum.


© Lorna Roberts | Shutterstock·com | Prins Harry & Megan

Prins Harry en Megan hebben een eigen parfum

Niemand minder dan Prins Harry en Megan Markle hebben hun eigen parfum laten maken voor hun bruiloft. Ze hebben het parfummerk Floris London gevraagd om een speciaal parfum te ontwikkelen voor hun bruiloft. Floris London is overigens het favoriete merk van Koning Elizabeth II. Het bruiloftsparfum ruikt naar een mix van bergamot, oranjebloesem, gember en groene thee. Het parfummerk heeft ook het bruiloftsparfum van Kate Middleton en Prins William gemaakt, genaamd ‘Wedding Bouquet’ en maakt elk jaar een nieuw parfum voor de koningin op haar bruiloft. Helaas zijn deze parfums niet te koop voor het publiek. Ook jullie bruiloftsparfum is natuurlijk een limited edition en super speciaal. Hoe ga jij jullie bruiloftsparfum noemen?

Tekst: Sanne van Bortel


Zo ruikt jouw parfum lang lekker op je huwelijksdag

Jouw vriendinnen ruiken altijd heerlijk naar parfum als je ze tegenkomt, waar of wanneer dat dan ook is: de sportschool, aan het einde van een lange werkdag, vlak nadat ze gekookt hebben. Hoe doen ze dat? Wij onthullen de tips en tricks om de hele dag lekker te ruiken! LEES MEER...

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation