Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Gezichtsbehandeling voor de bruiloft | Beauty tips

Op je bruiloft wil je natuurlijk met een puntgave huid voor de dag komen. Dus ga je voor een gezichtsbehandeling. In dit artikel de beste do’s en don’ts.

Heeft een gezichtsbehandeling zin?

Een gezichtsbehandeling kan helpen om de huid jong en in goede conditie te houden. Want een huid die schoon is, wordt minder snel oud.

Wat is de beste gezichtsbehandeling

Er zijn allerlei soorten gezichtsbehandelingen, zoals een anti aging, peeling of acne-behandeling. Welke gezichtsbehandeling het beste is, ligt aan jouw huidtype. Dus overleg met de schoonheidsspecialiste wat voor jouw huid de beste keuze is.


Lees ook Beauty tips: één week voor je trouwdag


Microdermabrasie behandeling

Tijdens een microdermabrasie behandeling worden dode huidcellen weggehaald. De behandeling zorgt ervoor dat nieuwe huidcellen worden aangemaakt. Het doel is een stralende gladde huid.


Lees ook Nog 1 maand tot je trouwdag: volg deze beautytips


Gezichtsmassage

Een gezichtsmassage is heerlijk ontspannend. En dat zorgt er ook voor dat je gaat stralen! De spanning voor de grote dag glijdt zo van je af en je krijgt een heerlijke glow.


Ga naar Schoonheidsspecialiste professionals voor een heerlijke gezichtsbehandeling


Oog- of gezichtsmaskers

Een oog- of gezichtsmasker kan helpen om je huid weer frisser te laten uitzien. Donkere kringen of wallen als gevolg van slecht slapen worden zo minder zichtbaar.

Tekst: Daphne Doemges-Engelen

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation