Nog 1 maand tot je trouwdag: volg deze beautytips

Op je grote dag een schrale huid hebben, je haarkleur die net wat anders uitvalt dan normaal of je tanden die net niet wit genoeg zijn… Je moet er niet aan denken! Door al vroeg te beginnen met deze beautyrituelen, is je huid stralend en gezond op de grote dag.

Breeduit lachen


Op jullie dag worden natuurlijk veel foto’s gemaakt. Natuurlijk wil je breeduit kunnen lachen, en je geen zorgen hoeven te maken over je tanden. Ben je eigenlijk nooit tevreden geweest over je tanden omdat ze wat gelig zijn? Laat dan een paar weken voor de grote dag je tanden bleken. En shinen maar op die foto’s!

Hup, naar bed


Natuurlijk is het een belangrijke en drukke tijd en ben je een maand voor de bruiloft waarschijnlijk lijstjes aan het afvinken. Waar je wel de tijd voor moet nemen is goede nachtrust. Probeer niet 26 uur in een dag te proppen maar ga op tijd naar bed en let op je voeding. Voldoende slaap en gezond eten zijn namelijk het devies voor een stralende, gezonde huid!

Witte benen?


Ga je een maand voor de grote dag je jurk voor de laatste keer passen maar ben je onzeker over je witte benen? Probeer een spray tan en pas dan je jurk nog eens; kijk naar het effect en beslis of dit de look is die je wilt op jouw dag.

Slappe armen?


Ga je voor een mouwloze jurk en zijn je armspieren niet zo strak als je zou willen? Begin met het trainen van je armen. Iedere dag tien minuutjes trainen, begint zijn vruchten al snel af te werpen.

Experimenteren met kleur?


Tot slot nog een belangrijke tip: ga niet vlak voor de bruiloft experimenteren met je haarkleur! Stel, het valt niet uit zoals je wilt, dan levert dat veel stress en gedoe op. Als je een maand voor de grote dag je haar laat kleuren, zit het op jullie bruiloft perfect. Probeer met je kapper daarom al veel eerder in het jaar uit welke look en kleur je wilt, zodat je ruim voor de huwelijksdag weet hoe het moet worden.

Tekst: Daphne Doemges-Engelen

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation