Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Hoe werkt facelift tape? Hippe beautytips voor bruidjes

Ooit gehoord van facelift tape? Met deze tape krijg je een facelift zonder chirurgie. Het product is momenteel trending onder vrouwen, met name YouTubers, TikTokkers én… bruidjes! Je koopt facelift tape voor een paar euro bij de drogist of gewoon online bij bijvoorbeeld Bol.com. Hoe de tape precies werkt lees je in dit artikel.

Rimpels aanpakken zonder facelift?

Ga je binnenkort trouwen en baal je van de fijne lijntjes die je in je gezicht hebt gekregen? Als je niet direct wil beginnen aan botox of plastische chirurgie, dan is de facelift tape een uitkomst voor je. Met de tape kun je namelijk rimpels aanpakken zonder een daadwerkelijke facelift te nemen. Veel goedkoper, niet pijnlijk en veiliger dan een chirurgische ingreep.

Wat zijn frownies?

Met deze tape kun je ook 'frownies' aanpakken. De naam zegt het je misschien al wel, frownies zijn die vervelende rimpels of lijntjes op je voorhoofd tussen je wenkbrauwen. Ze ontstaan door het fronsen, iets dat je helaas niet kunt voorkomen. Iedereen fronst wel eens en op een gegeven moment zullen hierdoor lijntjes en rimpels ontstaan. Gelukkig hoef je niet direct een spuit in je voorhoofd te laten zetten om deze te laten verdwijnen, maar kun je het ook oplossen met facelift tape!

Hoe werkt facelift tape?

Voor je facelift tape gaat gebruiken, lees goed de instructies door en test of je niet allergisch of gevoelig bent voor de tape. De tape lift de huid rondom de wangen en de kin. De tape zelf is doorzichtig en de elastiekjes kun je heel eenvoudig verbergen achter de oren en in het haar. Je ziet er dus niks van weer! Bij sommige tapes kun je zelfs nog make up over de tape aanbrengen.


Ga naar Facelift tape online shopping


Waar facelift tape kopen?

Facelift tape is erg populair en op vele manieren te verkrijgen. Bij je lokale drogist bijvoorbeeld, zoals de Kruidvat. Maar ook online heb je tientallen winkels en webshops waar je facelift tape kunt kopen. Heb je een gevoelige huid? Zoek dan een huidspecialist op, zoals een schoonheidsspecialiste, die facelift tape verkoopt of op z'n minst tips kan geven waar jij op moet letten bij aanschaf.

Hoeveel kost de tape om je huid te liften?

Een pakje tape is niet heel duur, je kunt al facelift tape kopen vanaf een paar euro. Uiteraard zijn er ook duurdere varianten en je kunt er ook voor kiezen om de tape te laten zetten door een professional, bijvoorbeeld als je gaat trouwen, een optreden hebt of een andere belangrijke dag waarbij het noodzakelijk is dat de tape lang blijft zitten.

Heb jij wel een facelift tape gebruikt? We lezen graag jouw ervaringen hiermee!
Tekst: Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation