Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Dé skincare routine voor jouw grote dag

Natuurlijk slaan we allemaal weleens onze nachtcrème, toner of scrub over. Wanneer jouw grote dag eraan komt, is het echter absoluut belangrijk dat je je huid zo goed mogelijk voorbereidt. Jij wil er natuurlijk op je mooist uitzien, en enige voorbereiding is daar wel voor nodig. Maak je niet druk, wij hebben hieronder dé skincare routine voor je uiteengezet die jou verzekert van een gezonde, glowy, gehydrateerde huid op je trouwdag!

A clean face

De eerste stap is natuurlijk een stressvrij leven. Nu weten wij dat dit er niet echt in zit in de weken voor je bruiloft, dus tippen we je naast een lekker warm bad de avond van tevoren een lekker masker. Begin uiteraard met een scrub, om alle dode huidcellen te verwijderen. Zo’n scrub zorgt er daarnaast ook voor dat je gezicht die fantastische glow krijgt. Hierna volgt een masker, het liefst één die je huid hydrateert. Een toner prepareert je huid voor wat komen gaat en is rijk aan verzorgende en hydraterende ingrediënten. Alle restjes make-up, talg en smurrie worden op deze manier ook verwijderd. Dit betekent natuurlijk niet dat je je make-up remover of micellair reinigingswater vanaf nu kunt skippen, die moet je nog steeds elke avond in je routine houden!

Hydrateren, hydrateren, hydrateren

Dat een investering in een goede dag- en nachtcrème belangrijk is, hoeven we jou als het goed is niet meer te vertellen. Wel stellen we voor om te beginnen met een serum; die trekt namelijk veel dieper in de huid door de kleine moleculen. Perfect tegen rimpels en binnen no-time heb jij een egale en stralende huid. Precies wat je wil, toch? Daarna gaan we over op een moisturizer voor een flinke dosis hydratatie. Vervolgens komt de dagcrème, deze beschermt je huid tegen invloeden van buitenaf (denk vooral ook even aan een SPF). We sluiten natuurlijk af met een goede oogcrème, die eventuele rimpels glad strijkt en wallen laat slinken. Zoals je hierboven waarschijnlijk al hebt opgemerkt, is hydrateren echt enorm belangrijk. Klaar voor je grote dag? Je huid in ieder geval wel!

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation