Welke.nl
Hoeden

Een hoedje voor een bruiloft

Het is heel chique om een mooie hoed te dragen op een bruiloft, voor zowel mannen als vrouwen. Zelfs kinderen zie je met hoedjes of mooie hairpieces. Veel vrouwen denken bij het dragen van hoeden aan de extravagante hoeden zoals op Prinsjesdag maar zulke exemplaren ...

lees verder

Hoeden

Laat je inspireren

De hoed maakt de trouwoutfit af!

Een mooie hoed bij het trouwkostuum van de bruidegom of gasten maakt de trouwlook helemaal af! Een chique, goed passende hoed complimenteert de gehele outfit.

Een hoed maakt je outfit helemaal af voor een bruiloft

Ben je uitgenodigd voor een bruiloft? Dan denk je natuurlijk direct na over een geschikte outfit. Maak je look helemaal af met een mooie hoed!

De strohoed maakt elke bruiloftsoutfit af

Strohoeden, we love them! Bij zowel mannen als vrouwen staan deze vrolijke hoeden hartstikke goed en uitermate mediterraans. Zet deze hoed op je bol en je hebt direct een vakantiegevoel! Ook op een bruiloft passen deze hoofddeksels bij elke outfit.

Hoeden steeds hipper op bruiloften

Het wemelde van de hoedjes tijdens de Royal Wedding van Prins Harry en Meghan Markle en ook in ons eigen landje zien we steeds vaker een mooie trouwhoed op het hoofd van de bruiloftsgasten. Draag jij een hoedje naar een bruiloft?

Zonnehoeden en caps voor buitenbruiloft

De hele dag in de buitenlucht op een bruiloft, klinkt heerlijk, maar voor degenen onder ons die gemakkelijk verbranden (en dat zijn er nogal wat) is enige bescherming tegen de zon wel fijn. Compleet insmeren met zonnebrand is niet echt lekker, maar een zonnehoed is hip én comfi!

Zomerhoeden voor de bruiloft

Een bruiloft in de zomer kan vragen om hoofddeksels als bescherming tegen de zon. Nu draagt niet iedereen graag een hoed, want staat niet bij hun, verpest hun kapsel, is overbodig of duur... Deze hoeden wil je echter graag op je hoofd!

Aan het laden...

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation