Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Zomerhoeden voor de bruiloft | Shop een trendy cowboyhoed!

Een bruiloft in de zomer kan vragen om hoofddeksels als bescherming tegen de zon. Nu draagt niet iedereen graag een hoed, want staat niet bij hun, verpest hun kapsel, is overbodig of duur... Deze cowboyhoeden wil je echter graag op je hoofd!

Cowboyhoed als trendy fashion item

Vroeger was de hoed een onmisbaar item bij elke outfit, van zowel man als vrouw. Zelfs als je ‘gewoon even’ naar de winkel ging, was een nette outfit mét hoed de standaard. Nu de klederdracht vrijer is geworden en je zelf mag bepalen wat je aantrekt, zien we de hoed niet meer vaak in het straatbeeld. Soms wordt er een gedragen om de zon te blokkeren, maar vaak is het een fashion item. Het bekendste voorbeeld is Prinsjesdag, waarbij een hoed bij de outfit van elke vrouw hoort en er stevige concurrentie plaatsvind om wie de mooiste (of gekste?) hoed draagt. Er komen uitbundige creaties voorbij in allerlei kleuren. We snappen dat je niet met zo’n hoed op een bruiloft wil verschijnen, maar er bestaan hele elegante en charmante cowboyhoeden, perfect voor een bruiloft deze zomer!


Ga naar Shopping Cowboyhoed dames


Bruiloftshoeden kopen voor een zonnige buiten ceremonie

Stel: jullie vieren de bruiloft in het zomerseizoen en op de dag zelf is het stralend weer. De ceremonie wordt buiten gehouden en dan moet er voor voldoende schaduw gezorgd worden. Dat kan door het plaatsen van een tent, maar vind je dat niet mooi, dan kan je hoeden uitdelen aan de gasten. Naast het kraampje met verfrissende drankjes en ijsjes staat de hoedenkar, waarbij mensen een leuke hoed kunnen passen die ook beschermt tegen de felle zonnestralen. Dat is voor het bruidspaar ook een leuk gezicht, zo’n publiek met allemaal verschillende hoeden!


Ga naar Shopping Cowboyhoed mannen


Tekst: Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation