Krullend en golvend haar op je bruiloft

Heb je van nature steil haar en wil je graag iets meer krullend of golvend haar op je bruiloft? Of heb je juist een mega bos krullen en wil je deze iets temperen, zodat je een stijlvol bruidskapsel hebt dat de hele dag mooi blijft zitten. Bekijk hieronder een paar ideeën en doe inspiratie op!

Krullend bruidskapsel over je schouder


Laat je haar nonchalant over je schouder vallen en zet het vast met een aantal pinnen met leuke parels of een andere mooie decoratie. Het bovenste deel van je haar is steil, eveneens als je lok indien je die hebt. Vanaf je oren begin je met de krullen of golven.

Bruidskapsel voor dik haar


Heb je prachtig zwaar, dik haar? Dan kan je daar heel mooi golven in laten aanbrengen. Omdat je veel haar hebt, kan je ervoor kiezen om aan beide kanten voor haar te dragen, terwijl je dan ook nog een mooie hoeveelheid haar op je rug draagt.

Bekijk ook Voorbeeld foto's bruidskapsels

Half opgestoken bruidskapsel met krullen


Kies ongeveer de helft van de lengte van je haar en steek het losjes op rond die hoogte. Aan de onderkant kan je prachtige krullen laten zetten: de keuze is aan jou of je kiest voor sterk krullend haar of lichte golven.

Rommelige vlecht als bruidskapsel


Als je dik haar hebt, kan je ook kiezen voor een rommelige vlecht. Verwerk bloemen of parels in je haar voor die romantische look. Een bloemenkrans op je hoofd is misschien niet erg comfi voor de hele dag, maar voor de bruidsfoto’s is het heel erg mooi bij dit kapsel.

Lees ook Bruidskapsels krullend haar

Kleine vlechten in je bruidskapsel


Begin met twee kleine vlechten aan weerszijde van je hoofd ten hoogte van je oren. Deze komen op je achterhoofd samen. Je haar begint steil, maar onder de vlechtjes zitten krullen of golven. Bij dit kapsel staat een tiara heel mooi.

Tekst: Sanne van Bortel
Copyright © 2022
Webdesign door Pixel Creation