Zomerse kapsels voor een bruiloft

Heb je binnenkort een bruiloft in de zomer of een buitenlandse bruiloft in een warm land? Dan hebben wij een aantal ideale zomerse kapsels die je heel goed op een bruiloft kunt dragen. Laat je inspireren!

Naar de kapper voor de bruiloft


Dat het bruidspaar naar de kapper en styliste gaat voor hun bruiloft, is heel vanzelfsprekend, maar ook de gasten mogen er op hun best eruit zien. Een bezoekje aan de kapper vlak voordat je naar de bruiloft gaat zorgt ervoor dat je haar piekfijn eruit ziet.

Toch is het soms wel spannend, kies je nu voor iets heel anders?


Het is immers een bruiloft en dat vraagt wel om iets bijzonders! Het is leuk om iets nieuws te proberen, maar kies voor een ‘veilig’ kapsel en niet een te radicale verandering.

Bekijk ook Voorbeeld foto's bruidskapsels

Kapsels voor bruidsgasten


Voor de dames met sluik en dun haar: kies eens voor een kapsel met een a-lijn. Het voelt misschien als een hele grote verandering, maar voor sluik haar is dit echt een geweldig kapsel. A-lijn betekent dat je haar korter is in je nek en langer aan de voorkant.

Kiezen voor een strandkapsel


Je kunt ook kiezen voor een asymmetrische a-lijn, waarbij één zijde nog weer langer is dan de andere zijde. Wil je iets meer een strandkapsel? Kies dan voor een lob (lange boblijn).

Bruidskapsel voor lang haar


Heb je lang, sterk haar? Behoud dan je lange lokken en laat een paar subtiele laagjes zetten langs de zijkant van je gezicht. Deze laagjes zijn lang genoeg om te krullen of te stylen, dus no worries.

Rock & roll look


Denk er ook eens over om voor een pony te gaan of een iets langere pony die je nog achter je oren kunt doen. Deze look is iets meer rock and roll.

Bekijk ook Voorbeeld foto's bruidskapsels

Kortere bruidskapsels


Heb je of wil je graag kort haar? Kies voor een sexy kuif of een stel laagjes (ja, dat kan zelfs met korter haar). Heb je erg dun haar? Dan kun je het beter niet té kort knippen. Vraag je kapster om de beste korte kapsels voor dun haar.

Tekst: Sanne van Bortel
Copyright © 2022
Webdesign door Pixel Creation