Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Zelf bruidsmake-up doen? Check deze tips!

Een bruiloft kost veel geld en we begrijpen het maar als te goed als je waar mogelijk probeert te besparen. Eén van de onderdelen waarop je weer iets geld kunt besparen, is je bruidsmake-up. Je kunt zelf je bruidsmake-up aanbrengen in plaats van een dure visagist. Wil je weten hoe je tot de perfecte bruidsmake-up komt? Check dan onze tips.

Zelf bruidsmake-up doen? Check deze tips!

Zelf oefenen met bruidsmake-up tot je erbij neervalt


Als je zelf je bruidsmake-up wil doen, blijf dan oefenen tot je de perfecte look hebt gevonden. Ga niet experimenteren met nieuwe kleurtjes of andere producten, maar kijk wel wat het beste bij jou past en waardoor je helemaal straalt. Het kan zijn dat het niet de eerste paar keer lukt, blijf oefenen tot je tevreden bent, ook al ben je het soms helemaal zat.

Zelf bruidsmake-up doen? Check deze tips!

Investeer in gezichtsbehandelingen


Mooie make-up begint bij een goedverzorgde huid. We weten dat je wil besparen op de make-up, maar bespaar niet op gezichtsbehandelingen. Sterker nog, dit is het moment waarop je een extra behandeling kan gebruiken. Als je huid straalt, dan staat de bruidsmake-up duizend keer mooier.

Zelf bruidsmake-up doen? Check deze tips!

Primer tips en zelf je bruidsmake-up doen


Een goede primer is heel belangrijk voor make-up die lang moet blijven zitten en niet mag gaan glimmen. Gebruik niet een te dikke laag primer, een dunne laag is prima. Primer zorgt ervoor dat kleine rimpeltjes en fijne lijntjes worden opgevuld. Je krijgt hierdoor een natuurlijke look met minder oneffenheden.

Zelf bruidsmake-up doen? Check deze tips!

Richt een make-up zone in


Als je jouw bruidsmake-up moet doen in een drukke ruimte met veel rommel en afleiding, dan is de kans groot dat het niet gebeurt zoals jij wil. Bovendien lukt make-uppen bijna nooit als je het gevoel hebt dat je moet haasten of dat iemand je op de vingers kijkt. Richt daarom een rustige ruimte in waarin jij je helemaal kunt afzonderen. Rustig je bruidsmake-up kunnen opdoen is een momentje voor jezelf. Je hebt alle tijd, niemand kijkt, ontspan en doe je ding!

Geschreven door Sanne van Bortel
Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation