Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

De proefsessie voor je bruidsmake up

Ga je naar een visagist of schoonheidsspecialiste voor je bruidsvisagie, dan zal zij je adviseren om een proef make-upsessie te doen. Belangrijk om te kunnen beoordelen welke make-up en kleuren jou het beste staan en om te testen op allergie voor bepaalde stoffen. Naast dat dan bekend is welke producten je probleemloos kunt gebruiken, spaart dat ook nog eens tijd op je trouwdag.

Wat neem je mee naar een proefsessie?


Vergeet niet om net als bij de kapper een foto van je bruidsjurk bij je te hebben als je naar de visagist of schoonheidsspecialiste gaat. Ook een lapje van de stof van de jurk is handig. Wees duidelijk over wat jij wilt. Het gaat erom dat jij je goed voelt bij wat jullie beslissen

Welke type huid heb je?


Het resultaat van je bruidsvisagie hangt af van jouw huid, dat is de basis. Hoe gaver die is, des te mooier en stralender je eruit ziet. Oneffenheden worden gecamoufleerd met een goede foundation voor een egale huid. De kleuren worden bepaald door je huidskleur en type huid. Wil je bepaalde aspecten van je gezicht accentueren overleg dat dan met je visagist of schoonheidsspecialiste.

Naturel make up


Een mooie bruidsvisagie is meestal niet over the top, maar verfijnd en met een natuurlijke uitstraling. Een naturel opgemaakte bruid zie je het meest, maar jij hebt het voor het zeggen. Gebruik je normaal niet veel make-up, ga dan voor een naturel look. Vind je wat zwaardere make-up leuker of wil je bepaalde accenten? Vraag daar dan naar. Een proefsessie is een ideale gelegenheid om uit te proberen wat je het leukste vindt. Met als groot voordeel het professionele advies van je visagist of schoonheidsspecialiste.

Geschreven door Pim Kisjes
Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation