Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

De beste tips waarmee jullie een geweldig menu samenstellen voor de bruiloft!

Buigen jullie je momenteel over de vraag wat het menu wordt dat jullie de gasten willen serveren tijdens de bruiloft? Wij geven jullie de beste tips zodat deze taak een eitje wordt.

Bruiloftsmenu

Denk goed na over het menu voor jullie bruiloft. Gaan jullie op de chique tour of kies je liever voor laagdrempelige gerechten, waarvan je zeker weet dat jullie gasten het lekker vinden? Het is ook leuk om het menu aan te passen aan de sfeer en stijl van de bruiloft: een bruiloft met een Italiaans tintje is helemaal af met een lekker Italiaans diner. En bij een beach wedding past het perfect om vis te serveren.
Lees ook Bruiloft diner: menu, ideeën en tips

3-gangen menu bruiloft

Een 3-gangen menu is vrij gangbaar. Drie gangen zijn namelijk niet te veel en niet te weinig, voor de meeste mensen is het precies de juiste hoeveelheid.

Origineel eten huwelijk

Willen jullie wat origineels serveren? Bespreek je wensen met de cateraar. Laat je inspireren door jullie persoonlijke favorieten. Gaan jullie bijvoorbeeld graag op vakantie naar Thailand? Kijk dan of een Thais menu tot de mogelijkheden behoort. Of is barbecueën een hobby, ga dan voor foodtrucks met lekkere grill-gerechten.
Lees ook Een barbecue op de bruiloft? Lees de tips!

Eten bruiloft thuis

Houden jullie het diner thuis, dan hoef je niet verder te zoeken. Wij hebben de beste cateraars op een rij gezet die een spectaculair en smakelijk diner kunnen samenstellen.

Houd rekening met dieetwensen & vegetariërs

Vraag van te voren of er gasten zijn die bepaalde allergieën hebben, of mensen die liever vega of vegan eten. Dit is belangrijk om vooraf te weten, zodat je hier rekening mee kunt houden bij de samenstelling van het menu. Meestal kunnen cateraars voor deze gasten alternatieve gerechten maken.
Lees ook Dieet & eet wensen bruiloftsgasten
Tekst: Daphne Doemges-Engelen
Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation