Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Verkoeling bruiloft? Serveer de mooiste ijsjes! 

Wordt het 30+ graden op jullie bruiloft? Dan is het verstandig om even goed na te denken over verkoeling op de bruiloft, bijvoorbeeld in de vorm van heerlijke ijsjes. Nu bedoelen we niet raketjes of splitjes, maar de allermooiste ijsjes speciaal voor jullie bruiloft. Culinaire koelmakers!

Is het rond de 30 graden op jullie trouwdag?

Met een hoge temperatuur op de bruiloft is het zeker geen overbodige luxe om na te denken over manieren om jullie gasten verkoeling te bieden. Denk hierbij aan schaduw, voldoende gekoeld drinkwater, maar ook zonnebrandcrème en een binnenruimte met airco. Vergeet niet voldoende plekken te creëren waar mensen rustig in de schaduw kunnen zitten met een lekker koud drankje.


Geef je gasten verkoeling met een ijstraktatie

Een andere fijne manier om je gasten verkoeling te geven is middels een ijstraktatie. Je kunt ervoor kiezen om standaard ijsjes te laten serveren, zoals inderdaad raketjes, splitjes, Calippo's en Magnums, maar je kunt er ook voor kiezen om bijvoorbeeld een ijskar af te huren. Zo kunnen je gasten genieten van een heerlijke coupe schepijs!

IJskar met bediening?

Ga je voor een ijskar, dan is een kar met bediening wel zo fijn. Zo hoef je zelf niks in de gaten te houden en weet je zeker dat er geen knoeiboel van wordt gemaakt (met het oog op kleine kinderen op de bruiloft). Ook weet je zo zeker dat de bolletjes eerlijk worden verdeeld onder de bruiloftsgasten.

IJskar huren prijs

Interesse gekregen in het huren van een ijskar? De prijzen kunnen vrij wisselend zijn, afhankelijk van hoeveel bollen ijs je wil laten scheppen, hoeveel smaken je wil, hoe lang de ijskar er moet staan en of je er iemand bij wil hebben die de ijsjes schept.


Ga naar Bruidstaart van ijs kopen


Bruidstaart van ijs

Een ander cool idee is een bruidstaart van ijs. Op een warme dag is deze zeker zeer welkom en er is ontzettend veel keuze in soorten ijstaarten. Elke smaak is wel mogelijk! Sterker nog, er zijn bijna meer smaken mogelijk dan bij reguliere bruidstaarten. Kies je favoriet en laat jezelf lekker verkoelen op de grote dag!

Tekst: Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation