Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

3 dingen om te doen op de dag voor de bruiloft

Het moment is eindelijk bijna daar. Misschien heb je wel jaren uitgekeken naar de dag. Heb je de afgelopen weken de dagen afgeteld. En nu is het nog maar één dag en dan begint de mooiste dag van jullie leven. Jullie huwelijk. Maar hoe kom je die laatste dag door? Welke dingen moet je absoluut niet vergeten? In dit artikel helpen we je graag op weg met drie dingen waar je echt aan moet denken op de dag vóór de bruiloft.

1. Zorg goed voor jezelf

Het is het mooist als je de dag voor de bruiloft maar weinig hoeft te doen. Als alle voorbereidingen al getroffen zijn en je enkel nog goed voor jezelf moet zorgen. Het is logisch als je je gespannen voelt deze dag. Probeer jezelf echter niet gek te maken door horrorscenario’s te bedenken, maar pak echt de rust. Vraag bijvoorbeeld aan je moeder en toekomstige schoonmoeder of ze mee willen gaan naar de spa. Laat je goed in de watten leggen en maak je hoofd leeg. Zo kan jouw huwelijksdag veel rustiger beginnen.

Houd ook rekening met het eten die avond. Grote kans dat je door de spanning weinig trek hebt. Kies daarom voor een licht gerecht. Ben je dol op koken en zorgt dit er juist voor dat je je hoofd een beetje kunt leegmaken? Pak dit moment dan om eens wat aubergine recepten uit te proberen. Ga echt op zoek naar hetgeen je rustig maakt.

2. Het huis versieren

Vier je de bruiloft buitenshuis? Dan zal de locatie vast al van de nodige decoraties zijn voorzien. Houd er echter ook rekening mee dat het wel zo leuk is als de woning zelf ook versierd is. Als je straks thuiskomt in een woning vol decoratie. Je kunt de dag voor de bruiloft dan ook gebruiken om de nodige voorbereidingen te treffen in huis. Maak nog even goed schoon, zodat dit de komende dagen niet meer gedaan hoeft te worden en hang slingers en ballonnen op. Schakel eventueel mensen in die jou hierbij kunnen helpen.

3. Schrijf je geloften

Steeds meer mensen kiezen ervoor om ook zelf nog iets tegen hun partner te zeggen tijdens de ceremonie. Dit om het allemaal net iets persoonlijker te maken. Het is belangrijk om dit niet te ver van tevoren te doen. Meestal zit je veel dichter bij je gevoel als je dit korter op het huwelijk doet. De dag voor de bruiloft is dan ook het perfecte moment om voor je geloften te gaan zitten.


Neem hier ook echt de tijd voor. Ga op zoek naar een rustige plek waar je echt goed kunt nadenken. En denk eens na over die ene vraag: waarom hij of waarom zij? Waarom is dit dé persoon waar je mee wilt trouwen? Waarom zou je dit met niemand anders willen doen? En hoe beloof je de komende jaren samen door te brengen? Die dingen schrijf je op.

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation