Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier
Catering in Friesland

Heerlijkheden alom op jullie feest

Catering is een belangrijk aspect van jullie bruiloft. Gasten zijn een hele dag bij jullie, dus hapjes, drankjes, de bruidstaart en het diner zijn momenten bij uitstek om te genieten van de catering en van elkaar. De mogelijkheden van catering op jullie bruiloft zijn eindeloos.

Misschien biedt jullie trouwlocatie alles aan wat jullie nodig hebben, of laten jullie een cateringbedrijf komen dat alles volgens jullie wensen uit kan voeren.

Houd rekening met de gasten
Jullie zullen de gasten een groot plezier doen met een buffet of diner dat voor ieder wat wils heeft. Er zullen gasten zijn die op dieet zijn, of die last hebben van bepaalde allergieën of intoleranties, waardoor ze niet alles kunnen eten. Het is dus handig van tevoren met je locatie of met de cateraar door te spreken wat er aangeboden kan worden. Ook is het goed om te inventariseren welke gasten aangepaste wensen hebben. Vooral cateraars kunnen zorgen voor schitterende, al dan niet aangepaste hapjes, drankjes en menugangen.

Tips voor de beste catering
•   Begin ruim van tevoren met de zoektocht naar een cateraar;
•   Informeer bij vrienden, bekenden of andere bruidsparen naar een goede cateraar;
•   Bepaal je budget en stem je keuze voor de cateraar hier op af;
•   Stel vragen op voor de cateraar voordat je met hem of haar in gesprek gaat; zo vergeet je niets af te stemmen;
•   Heb je een kleiner budget? Kijk dan eens wat je zelf kunt doen en waar je vrienden je eventueel mee kunnen helpen. Denk bijvoorbeeld aan het zelf maken van hapjes.

lees verder
Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation