Welke.nl

Droom jij ook van een kasteel bruiloft in Friesland?

Wie lijkt dat nu niet wat, trouwen in een kasteel? Zelfs de minst romantische mensen krijgen kriebels bij het zien van een trouwkasteel. Het is dan ook niet moeilijk om jezelf in te beelden in de hallen van een trouwkasteel, dansend met je liefje...

Trouwkastelen in Friesland

lees verder

Kastelen

Laat je inspireren

Hoe romantisch is het trouwen in een kasteel?

Nou, super romantisch natuurlijk! Een kasteel is imposant, prachtig voor de foto’s en je voelt je als vanzelf een prins en prinses. Doen dus!

Bruidskleding shoppen? Deze kleuren passen bij jou!

Je ziet het vaak in één oogopslag: een bepaalde kleur past wel of totaal niet bij jou. Waar ligt dat precies aan? Zo staat donkerblauw je hartstikke goed en hetzelfde jurkje in perzikkleur is echt een verschrikking. Met deze tips maak je altijd de beste kledingkeuzes!

Droom jij ook van een kasteel bruiloft?

Of moet ik zeggen, een sprookjesbruiloft? Trouwen in een kasteel is voor echte prinsessen. Als jij trouwen in een kasteel ook wel ziet zitten, zit je in elk geval al op de juiste pagina om het droomkasteel voor jouw bruiloft te vinden.

Trouwen in Disneyland Paris, voor het Kasteel van Doornroosje

Wie kan een liefdesverhaal beter veranderen in een sprookje dan Disney? Het is nu officieel! Vanaf dit voorjaar kunnen aanstaande bruidsparen in Europa elkaar het jawoord geven in een prachtige nieuwe sprookjeswereld, dankzij de Disney’s Fairy Tale Weddings van Disneyland Paris!

Trouwen in de winter

‘I’ts the most wonderfull time of the year’, en dat is het. Net voor de feestdagen ‘de donkere dagen voor Kerst’ die overal met gezellige lichtjes verlicht worden. Een hele mooie reden om in deze periode te trouwen!

Trouwen in een kasteel

Een geweldige fotolocatie, enorm veel ruimte zowel binnen als buiten, iedereen kan blijven slapen indien nodig, service alsof je van adel bent... Kortom: kastelen zijn ideaal voor bruiloften. Niemand zal zich vervelen op deze locatie!

Aan het laden...

End of content

No more pages to load

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation