Kastelen in Friesland

Droom jij ook van een kasteel bruiloft in Friesland?

Wie lijkt dat nu niet wat, trouwen in een kasteel? Zelfs de minst romantische mensen krijgen kriebels bij het zien van een trouwkasteel. Het is dan ook niet moeilijk om jezelf in te beelden in de hallen van een trouwkasteel, dansend met je liefje...

Trouwkastelen in Friesland

Hoe is het met je Fries gesteld? Veel maakt het niet uit, want trouwen in een kasteel in Friesland kan altijd. Friesland staat bekend om het open landschap en is waterrijk. Een trouwkasteel in Friesland is dus erg vaak omgeven met water en je zou er ook voor kunnen kiezen om te trouwen in een trouwkasteel aan het water. Na de plechtigheid kun je zo met een boot het water op en meer je later weer aan bij het trouwkasteel voor het spetterende avondfeest.

Trouwen in een kasteel in Friesland

Friesland is de op twee na grootste provincie van Nederland en heeft dus veel ruimte voor trouwkastelen. Als je het wateroppervlakte van Friesland meerekent, is het de grootste provincie. Toch liggen niet heel veel trouwkastelen in Friesland aan het water, maar iets meer in het binnenland. Dat doet geen afbreuk aan het décor van de trouwkastelen in Friesland, want de provincie heeft een prachtig open landschap. Je kunt ver kijken en dus prachtige foto’s laten maken van jullie trouwkasteel.

Koninklijke bruiloft in een kasteel

Voor wie zich even een prins of prinses wil voelen, is trouwen in een kasteel in Friesland echt een must. Een trouwkasteel in Friesland voert je mee naar de middeleeuwen en geeft je het gevoel alsof je van adel bent. Op jullie bruiloft is dat natuurlijk ook zo voor een dag. Heb je al een mooi trouwkasteel in Friesland gezien op onze website? Dan kun je zo contact opnemen met het trouwkasteel en een bezoekje inplannen om te kijken of het kasteel in het echt net zo mooi is als in je dromen.
lees verder
Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation