Sprookjeshuwelijk? Kies voor trouwen in een kasteel

Met een prachtige jurk, perfecte make-up, de schitterendste sieraden en mooi haar voel je jezelf net een prinses wanneer je gaat trouwen. Als dat nog niet genoeg is, kun je er ook voor kiezen om te trouwen in kastelen. Zoals een echte prinses betaamt!

Fotocredit: Huis de Voorst | Mariadouwma | Shutterstock.com

Kastelen in Nederland


Er zijn een hoop mooie kastelen in Nederland te vinden. Je kunt heel chique en modern trouwen bij kastelen en het ziet er natuurlijk geweldig uit op de foto’s. Met kastelen, torens met hoge ramen en poorten op de achtergrond worden jouw foto’s heel erg indrukwekkend. Vrijwel alle kastelen in Nederland zijn ook bevoegd om daar mensen te trouwen. Wanneer je naar mooie kastelen op zoek gaat, neem dan eens een kijkje bij onze professionals. Zij kunnen je gemakkelijk verder helpen.

Romantisch


Het geeft een bijzonder gevoel wanneer je in de buurt bent van kastelen. Dit gevoel wordt alleen maar sterker als je de kans hebt om te trouwen bij één van de kastelen in Nederland. Of misschien zoek je wel naar kastelen in het buitenland, net over de grens wellicht. Hoe dan ook, trouwen in of bij kastelen is super romantisch. Je voelt je speciaal en om de dag helemaal af te maken en het prinsessengevoel te optimaliseren kun je natuurlijk een koets huren. De entree met een prachtige koets richting de kastelen, waar al jullie gasten in de kasteeltuin op jullie wachten. De koetsier die jullie helpt met uitstappen, waarna jullie over de rode loper richting de kastelen lopen… bijzonderder dan dit wordt het bijna niet!

Opties


Bij veel kastelen kun je niet alleen elkaar het jawoord geven, ook hebben de meeste kastelen de optie om de hele bruiloft daar te vieren. Kastelen zijn immers groot genoeg en hebben zalen zat. Zo zie je ook veel meer van de kastelen dan alleen de indrukwekkende buitenkant. Stel je voor dat je jouw receptie kunt houden in de ridderzaal van één van de kastelen en dat je het diner in een gigantische eetzaal houdt… Wel modern aangekleed natuurlijk. Of juist niet – als je goed zoekt zijn er ook nog echte middeleeuwse kastelen te vinden, compleet met aankleding.

Geschreven door Sanne van Bortel
Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation