Kasteel de Schaffelaar Een sprookjeshuwelijk in jullie eigen kasteel

1 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Kasteel de Schaffelaar Vraag informatie aan
Stationsweg 6
3771 VH Barneveld

Kasteel De Schaffelaar is een van de meest romantische klassieke trouwlocaties van Midden-Nederland. Via een prachtige oprijlaan kom je over het omliggende landgoed aan bij het kasteel. Binnen waan je jezelf dankzij de marmeren vloeren, kroonluchters en het prachtige interieur in een andere wereld. Romantiek gegarandeerd!

De hele dag op een locatie
Het kasteel is een officiële trouwlocatie en kan voor één dag helemaal van jullie zijn. Zo heb je geen stress en reistijd op de mooiste dag van jullie leven. Door de verscheidenheid aan zalen is Kasteel De Schaffelaar zowel geschikt voor grote als kleine gezelschappen en maakt de locatie de hele dag indruk. En dankzij de centrale ligging is het kasteel perfect bereikbaar voor al jullie gasten.

Een wereld aan mogelijkheden
Een fotoshoot op het landgoed, een intiem diner in de Van Zuijlen van Nieveltsalon, een swingende party in de chique kasteelkelder, een stijlvol huwelijksfeest of high tea in de tuin, de officiële huwelijksvoltrekking in de exclusieve Baron van Nagellzaal: je kunt in Kasteel De Schaffelaar alle kanten op. Natuurlijk beschikt het kasteel over moderne faciliteiten en er zijn ruime mogelijkheden op het gebied van catering, activiteiten en entertainment

Neem contact met ons op via het aanvraagformulier op deze pagina.

Meer lezen over Kasteel de Schaffelaar?  Bekijk de advertorial

Vraag informatie aan

Beoordelingen


1 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Heidi

Op 19 jun 2019

Geweldige trouwlocatie. Korte lijntjes mbt je aanspreekpunt. Wij hebben een geweldige dag gehad! Ze denken graag met je mee. 1 woord fantastisch .

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation