Kasteel Doenrade Romantisch genieten bij Kasteel Doenrade!

Kasteel Doenrade Kasteel Doenrade
5 5 2 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Kasteel Doenrade Vraag informatie aan
Limpensweg 20
6439 BE Doenrade

Vorstelijk trouwen op een unieke locatie!

Kasteel Doenrade, gebouwd aan het begin van de twaalfde eeuw, is één van de oudste kastelen van Limburg en is lange tijd in het bezit geweest van adellijke families. Het romantische kasteel doet sinds 1993 dienst als hotel en biedt o.a. 20 hotelkamers, 4 stijlkamers, restaurant, serre en een prachtige binnenplaats. 

Kasteel Doenrade mag zichzelf een officiële trouwlocatie van de gemeente Schinnen noemen en heeft alles in huis voor een droombruiloft. Je geeft elkaar het ja-woord onze statige Ridderzaal (met authentieke glas in lood ramen) of buiten tussen de bomen in ons prachtige park. 

Tevens hebben wij diverse stijlkamers tot julle beschikking staan, elk met een eigen sfeer en decor. Trouwen op Kasteel Doenrade is intiem, persoonlijk en uniek met altijd slechts één trouwfeest per dag! Ook is het mogelijk het gehele kasteel exclusief af te huren.

Slapen doe je in onze luxe bruidssuite, voorzien van een kingsize bed en jacuzzi!

Wil je meer lezen over Kasteel Doenrade? Ga naar de advertorial

Vraag informatie aan

Beoordelingen


2 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Henny

Op 17 sep 2018

Heerlijke plek! Mooi en sfeervol terras in een prachtige omgeving! Goed eten en zeer vriendelijk personeel! Onze kamer was fantastisch; goede bedden! Ook het ontbijt is uitgebreid. Aanrader! Een plek om terug te komen!

Netty

Op 19 jun 2018

Geweldige locatie,goed eten,goed gevuld glas wijn,vriendelijke en bekwame bediening top

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation