Landhuis huren bruiloft | Trouwlocaties landgoed

Ben je ooit op een landgoed geweest? Zo ja, dan weet je hoe adembenemend mooi het is. Helemaal als je er zou gaan trouwen! De prachtige villa’s, enorme parktuinen en aangrenzende bossen geven talloze mogelijkheden voor een echte sprookjesbruiloft.

Landgoed als trouwlocatie


De mogelijkheden van een landgoed als trouwlocatie zijn bijna eindeloos. Denk alleen al aan het vermaak dat je de daggasten kunt bieden. Terwijl jullie, het bruidspaar, een fotoshoot doet in de prachtige parktuin, kunnen de gasten een wandeling maken door de bossen of een ander deel van de parktuin. Ze kunnen picknicken op het gras of een terrasje pakken in de buitenlucht. Zo hebben de gasten niet echt het idee dat ze op jullie aan het wachten zijn en kunnen ze even heerlijk relaxen tussen de bedrijven door. Zo’n bruiloft is niet alleen intensief voor het bruidspaar!

Perfecte bruidsfotoshootlocatie


Voor ideale bruidsfoto’s hoef je op een landgoed niet ver te zoeken. De perfecte locatie hebben jullie al te pakken. De villa’s zorgen voor een prachtige fotolocatie binnenshuis en de parktuinen hebben de nodige decors voor buiten. Bovendien kun je de hele bruiloft vieren bij het landgoed. Je hoeft de hele dag nergens anders heen, dat is ook wel erg lekker. Van ceremonie tot fotoshoot tot receptie tot diner tot overnachting! Wil je echt een bijzonder gevoel hebben op je bruiloft, dan raden we je aan om eens te kijken naar een landgoed als potentiële trouwlocatie.

Trouwlocatie zoeken


Nog op zoek naar een landgoed als trouwlocatie? Nederland kent best veel landgoeden, er zit ongetwijfeld een prachtig landgoed bij jou in de buurt. Kijk eens op onze website naar de trouwlocaties die tevens een officiële trouwlocatie zijn. Niet alle landgoeden zijn dat, maar dat hoeft geen probleem te zijn. Je kunt ook een babs inhuren – dan kan je overal waar je wilt getrouwd worden. Romantisch!

Geschreven door Sanne van Bortel
Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation