Kasteel Ammersoyen Kasteel Ammersoyen is één van de best bewaarde kastelen in Nederland

5 (1 beoordeling)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Kasteellaan 1
5324 JR Ammerzoden

Kasteel Ammersoyen

Van harte gefeliciteerd met uw voorgenomen huwelijk. Daar hoort natuurlijk een fantastische locatie bij! Wat ons betreft is Kasteel Ammersoyen een geweldige keuze voor uw huwelijksdag, want vele liefdesparen gingen u voor. Kasteel Ammersoyen en haar prachtige landerijen maakt van uw huwelijksdag een ongelooflijke belevenis. Van wettelijke huwelijksvoltrekking tot sfeervolle receptie en van verassend diner tot spetterende feestavond.

Statig gelegen tussen Maas en Waal, in het schitterende rivierenland van de Bommelerwaard ligt deze indrukwekkende middeleeuwse waterburcht met opvallende hoektorens en prachtige brede slotgracht. Kasteel Ammersoyen is gebouwd rond 1350 door graaf Floris de vijfde. Anno nu is Kasteel Ammersoyen een veelzijdige evenementenlocatie.

De mogelijkheden in het kort

Burgerlijk huwelijk of geregistreerd partnerschap in de Trouwzaal; 

Een fotoreportage van het bruidspaar in en om het kasteel;

Een rondleiding voor de gasten, bijvoorbeeld terwijl het bruidspaar foto’s maakt; 

Champagne en bruidstaart in de taveerne van het kasteel;

Een receptie, feest of een diner via onze huiscateraar Hutten Catering.

Er zijn zoveel ideeën te vinden over hoe de perfecte huwelijksdag georganiseerd kan worden, maar om het helemaal eigen te maken is een kunst apart. Geheel naar uw wens verzorgen wij, met onze ervaring en creativiteit, dan ook graag uw complete huwelijksdag waarbij het u en uw gasten aan niets ontbreekt!

Download de brochure

Bekijk website
+3 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


1 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Adriaan

Op 19 jun 2018

Top locatie voor events, trouwerijen en zeker niet in de laatste plaats locatie fotoshoots!!!!!! Kan deze locatie aan iedereen aanbevelen. Kortom THANKS dat ik daar heb kunnen fotograferen

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation