Laat je inspireren door de romantische kastelen in Gelderland

Heb je altijd een visioen gehad van trouwen op een kasteel? Wij selecteerden de mooiste kastelen van Gelderland. Je voelt je vanzelf een prinses als je trouwt in deze romantische setting!

Laat je inspireren door de romantische kastelen in Gelderland

Kastelen met een oprijlaan en slotgracht


Op een groot landgoed, met slotgracht, met torenkamers en oprijlaan: de kastelen in Gelderland die Trouwen.nl voor je selecteerde, zijn zeker niet de minste!

Andere wereld


Koetshuis Slangenburg bijvoorbeeld, waar je trouwt in het romantische koetshuis aan het voorplein van het kasteel. Of stap terug in de tijd bij Hotel Kasteel de Essenburgh: een imposant 17e-eeuws kasteel op een prachtige locatie in Hierden, vlakbij Harderwijk. En ook in Kasteel De Schaffelaar is romantiek gegarandeerd. Via een prachtige oprijlaan kom je over het omliggende landgoed aan bij het kasteel. Binnen waan je jezelf dankzij de marmeren vloeren, kroonluchters en het prachtige interieur in een andere wereld.

Sprookje


Dit zijn slechts drie voorbeelden van hoe romantisch je kunt trouwen in Gelderland. De kastelen die Trouwen.nl voor je zocht, hebben allemaal hun eigen karakter en pluspunten. Hier kan jullie sprookje beginnen!

Tekst: Daphne Doemges-Engelen
Copyright © 2020
Webdesign door Pixel Creation