Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Jullie trouwen natuurlijk in een kasteel

Het is niet raar dat heel veel bruidsparen ervoor kiezen te trouwen in een kasteel. Er zitten veel voordelen aan! Wij hebben de ervaring van vele bruidsparen gecombineerd en presenteren jou een gemakkelijk overzicht met alle voordelen van kastelen als trouwlocaties.

Voordelen van trouwen in een kasteel

Een kasteel kan veel aspecten van een bruiloft combineren. Dat scheelt dus veel geregel. Alles onder één dak is hartstikke fijn, maar wat krijg je nu allemaal precies als je besluit te trouwen in een kasteel?

• Een kasteel is een prachtige locatie voor de bruidsfotografie. Wat zeg ik? Epische bruidsfotografie. Huur een goede bruidsfotograaf in en jullie krijgen bruidsfoto’s om nooit te vergeten.

• Een kasteel(tuin) heeft de beste sfeer en decor voor het geven van het jawoord. Het lijkt wel alsof de buitenlucht zoeter is dan op andere plekken en iedereen raakt vervuld met een romantisch gevoel.

Kastelen hebben enorme, prachtige zalen voor het feest. De decoratie is vaak al aanwezig bij officiële trouwlocaties, en zo niet dan kan je de zalen naar hartelust laten aankleden.

• Kasteel-trouwlocaties hebben (meestal) ruimte voor overnachtingen. Handig voor al je gasten die tot laat blijven, zij hoeven geen taxi te huren en zo is de volgende ochtend ook nog eens hartstikke gezellig. Overigens zijn bruidssuites in kastelen vaak nog luxer dan andere bruidssuites!

• Kasteelmuren zijn erg dik, dus geen geluidsoverlast. Je kan tot laat feesten en je geen enkele zorgen maken, want er is geen kip die er last van heeft. Nachtbrakers unite!

Vind een kasteel

Hoewel vrijwel onmogelijk, er is een kans dat je nog twijfelt over het huren van een kasteel als trouwlocatie. Neem daarom gerust eens contact op met onze professionals en vraag naar alle mogelijkheden!

Tekst: Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation