Landgoed Huis de Voorst Een bijzondere trouwlocatie

5 (11 beoordelingen)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Binnenweg 10
7211 MA Eefde

Landgoed "Huis De Voorst" kent qua bruiloften & trouwen een unieke combinatie: de huwelijksvoltrekking, kerkelijke inzegening, receptie, diner en het feest kunnen allemaal in het landpaleis/kasteel plaatsvinden. U hoeft zich geen zorgen te maken over het verplaatsten van uw gasten van de ene naar de andere plek. Geen gereis. Geen stress. Alleen genieten.

De gemoedelijke sfeer en de warme uitstraling van het interieur geven een zeer persoonlijke huiselijke ambiance. "Huis De Voorst" heeft diverse sfeervolle zalen, zoals de Koningskamer met zijn open haard en uitzicht op de achtertuinen.

De Gravinnenkamer met Franse deuren welke een uitzicht en toegang geven tot de Engelse landschapstuinen, de stijlvolle bibliotheek met bar, de klassieke en smaakvol ingerichte Henry Purcell zaal met zijn talloze wandspiegels en tafelkaarsen. In het souterain, met zijn gewelven,bevindt zich de prachtige Van Albemarle Bar in zijn lindegroene kleuren welke het gevoel geeft in een oud-Engelse apotheek te vertoeven. Bij mooi weer kan het gezelschap ook gebruik maken van de prachtige Engelse landschapstuin met het prieel of de oude rode beuk, waar dikwijls de bruidstaart wordt aangesneden of de kerkelijke inzegening plaatsvindt. Achter het huis ligt een door struiken omsloten privé tuin waar bij mooi weer uw diner plaats kan vinden.

Door de aaneenkoppeling van sfeervolle zalen, waarin de gasten een binding met 'vroeger' voelen,  wordt ieder feest een actieve aangelegenheid, omdat iedereen van kamer naar kamer kan rouleren. De huwelijksceremonie en het trouwen is een uiterst smaakvolle maar ook emotionele en  persoonlijke gebeurtenis, omdat de Gemeente Lochem, waaronder Eefde ressorteert, uitstekende trouwambtenaren heeft, welke een zeer persoonlijke benadering kennen.

Meer lezen over Landgoed Huis de Voorst?  Bekijk de advertorial

Bekijk website
+10 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


11 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

GJA Vogelaar

Op 22 aug 2021

Op 31 Juli 2021 kwam ik hier voor het eerst. De eerste indruk was "mooie omgeving" en de ontvangst door een hostess was vriendelijk (COVID checks) Punten van kritiek: 1. Security was slecht, de sleutels van de kamers in het koetshuis lagen op een tafel, maar een sleutel terwijl wij onze "suite" deelden met een ander stel. Ik moest onze kamer onafgesloten laten.... dilettantisch. 2. Het diner werd te laat geserveerd, de tijd tussen de gangen was te lang en er was geen gerant die informeerde of alles naar wens was, slordig en onprofessioneel 3. De bruidstaart stond op omvallen en zag er niet uit. Wanneer er iets pico bello uit moet zien behalve het bruidspaar is dat de taart wel. Onbegrijpelijk dat dit door het management werd getolereerd. 4. Management: schitterde door afwezigheid althans in mijn waarneming en moet dus als zwak worden gekwalificeerd. Meisjes achter de bar de mevrouw voor de bloemen waren heel vriendelijk, ik weet niet of die bij Huis de Voorst hoorden. 5. het sanitair op de kamer was oud en het maakte een wat "groezelige" indruk. Conclusie: Ik kan deze venue niet aanbevelen voor een bruiloft en ik zou het zelfs willen afraden omdat er m.i. betere alternatieven zijn.

Jan-Jaap

Op 26 apr 2021

Fantastische plek voor een bruiloft. Boven verwachting goed. En de lounge dagen in de zomer zijn heerlijk.

Theo

Op 26 apr 2021

Prachtige locatie voor een bruiloft plus receptie.

Peter

Op 03 feb 2021

Geweldige locatie, zeer goed en vriendelijk personeel, uitstekend eten en drinken.

Fatemeh

Op 03 feb 2021

Prachtig landhuis met zorgvuldige personeel. Heel sociaal en behulpzaam. We hebben genoten van uitzicht, onze feest en schoon en nette landgoed.

Emma

Op 03 feb 2021

Geweldige locatie. Vriendelijk personeel. Flexibel. Kortom, echte aanrader om te gaan trouwen!

Dieke

Op 15 oct 2019

Wij zijn getrouwd bij Huis de Voorst en we hebben een geweldige dag gehad. Alles was tot in de puntjes geregeld en ons en onze gasten ontbrak het aan niets. Het personeel is erg vriendelijk en werkt hard, complimenten voor deze mensen. De taart, hapjes en het diner waren uitmuntend. Wij hebben een onvergetelijke dag gehad en raden Huis de Voorst zeker aan bij mensen die willen trouwen!

Laura

Op 16 sep 2019

O wat een prachtige sprookjeslocatie! Ik was er al gelijk verliefd op en gelukkig was mijn man door het bezoek ook helemaal overtuigd. Zowel beeldschoon van buiten als binnen met bijzondere inrichting. We zijn getrouwd onder de mooie, oude en enorme beukenboom wat heel fijn voelde voor onze intieme ceremonie, waarna 's avonds alle familie kwam waar meer dan genoeg ruimte voor was, zoveel complimenten gekregen! Ook het team was heel goed, een fijne combinatie van complete ontzorging waar je 100% op kan vertrouwen door hun vele ervaring, maar ook het speciale gevoel dat ze er voor je zijn en het niet een draaideur is van iedere dag weer een ander stel. Ook het koetshuis met de appartementen was een heel fijne aanvulling waar we met onze daggasten hebben overnacht inclusief goed ontbijt in het mooie souterrain. Überhaupt al het eten super. Ik kan blijven typen: ieder onderdeel hebben ze gewoon supergoed gedaan: bij hen ben je in goede handen en oh wat houd je er mooie foto's aan over!

Mark

Op 03 sep 2019

Wat een fantastische dag op een fantastische locatie en wat een top personeel! Sanne dank voor alle inspanningen en het begeleiden van onze trouwdag! Onze complimenten aan het personeel van Huis de Voorst, in het bijzonder Arnoud en Rick, bij het zien van deze 2 heren krijg je al een lach op je gezicht. Echt super leuke heren!! Van ontvangst, ceremonie, diner, feest in de avond en overnachting alles was werkelijk super goed geregeld. Wij hadden 2 fotografen (Eppel Fotografie) en de heren zijn gelijk “behandeld” als alle andere (dag-) gasten. Zijn dus niets tekort gekomen. Sanne en crew, nogmaals onze dank voor deze onvergetelijke dag! Keep up the good work!

Tom

Op 27 nov 2018

Afgelopen vrijdag hebben we onze huwelijk hier gevierd. Het personeel is betrokken en staat van begin tot eind voor je klaar. De locatie is fantastisch en ziet er goed verzorgd uit. Het eten en drinken is erg professioneel en luxe bereid. Wij hebben een topdag gehad!

Monique

Op 18 oct 2018

Wij zijn onlangs getrouwd bij Huis de Voorst. Na het bezoeken van vier locaties stond het voor ons vast: we wilden trouwen bij Huis de Voorst. Alle vier de locaties waren prachtig maar ...bij drie andere locaties huur je een zaal, een ruimte. De hele dag opgesloten in dezelfde ruimte draagt niet bij aan een optimale beleving. We hebben twee gesprekken gevoerd bij Huis de Voorst. Een eerste kennismaking en een 'puntjes op de i' gesprek. Onze conclusie is dat we geen betere locatie hadden kunnen kiezen. De gesprekken gingen goed, de sfeer was prettig en professioneel. Het feest was perfect georganiseerd en onze gasten hebben genoten van de gehele entourage van het kasteel en buiten. De plechtigheid, de lounge moment in de middag, het diner, het dessert, het avondfeest; alles vond plaats in een andere locatie en dat kon zowel binnen en buiten. Het eten was geweldig goed van kwaliteit. We hebben vele complimenten ontvangen, en die spelen we graag door naar de chefkok van Huis de Voorst en zijn team. Overigens kregen we niet enkel complimenten over het eten maar over de gastvrijheid van het gehele team en de mooie locatie an sich Wij hebben zelf een fotograaf en een DJ georganiseerd echter kon dat ook door Huis de Voorst geregeld worden. Ook zij hebben een goede ervaring opgedaan, kregen ruim drankjes, een maaltijd en hapjes. Daar hebben we natuurlijk wel vooral afspraken over gemaakt. Wij zijn zeer tevreden en we willen Christian, Sanne en het gehele team hartelijk danken voor onze prachtige dag bij jullie fantastische kasteel!! Mischa, Monique en de girls

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation