Welke.nl

Landgoed Huis de Voorst Een bijzondere trouwlocatie

Landgoed Huis de Voorst Landgoed Huis de Voorst
5 5 2 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Binnenweg 10
7211 MA Eefde

Landgoed "Huis De Voorst" kent qua bruiloften & trouwen een unieke combinatie: de huwelijksvoltrekking, kerkelijke inzegening, receptie, diner en het feest kunnen allemaal in het landpaleis/kasteel plaatsvinden. U hoeft zich geen zorgen te maken over het verplaatsten van uw gasten van de ene naar de andere plek. Geen gereis. Geen stress. Alleen genieten.

De gemoedelijke sfeer en de warme uitstraling van het interieur geven een zeer persoonlijke huiselijke ambiance. "Huis De Voorst" heeft diverse sfeervolle zalen, zoals de Koningskamer met zijn open haard en uitzicht op de achtertuinen.

De Gravinnenkamer met Franse deuren welke een uitzicht en toegang geven tot de Engelse landschapstuinen, de stijlvolle bibliotheek met bar, de klassieke en smaakvol ingerichte Henry Purcell zaal met zijn talloze wandspiegels en tafelkaarsen. In het souterain, met zijn gewelven,bevindt zich de prachtige Van Albemarle Bar in zijn lindegroene kleuren welke het gevoel geeft in een oud-Engelse apotheek te vertoeven. Bij mooi weer kan het gezelschap ook gebruik maken van de prachtige Engelse landschapstuin met het prieel of de oude rode beuk, waar dikwijls de bruidstaart wordt aangesneden of de kerkelijke inzegening plaatsvindt. Achter het huis ligt een door struiken omsloten privé tuin waar bij mooi weer uw diner plaats kan vinden.

Door de aaneenkoppeling van sfeervolle zalen, waarin de gasten een binding met 'vroeger' voelen,  wordt ieder feest een actieve aangelegenheid, omdat iedereen van kamer naar kamer kan rouleren. De huwelijksceremonie en het trouwen is een uiterst smaakvolle maar ook emotionele en  persoonlijke gebeurtenis, omdat de Gemeente Lochem, waaronder Eefde ressorteert, uitstekende trouwambtenaren heeft, welke een zeer persoonlijke benadering kennen.

Meer lezen over Landgoed Huis de Voorst?  Bekijk de advertorial

Beoordelingen


2 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Tom

Op 27 nov 2018

Afgelopen vrijdag hebben we onze huwelijk hier gevierd. Het personeel is betrokken en staat van begin tot eind voor je klaar. De locatie is fantastisch en ziet er goed verzorgd uit. Het eten en drinken is erg professioneel en luxe bereid. Wij hebben een topdag gehad!

Monique

Op 18 oct 2018

Wij zijn onlangs getrouwd bij Huis de Voorst. Na het bezoeken van vier locaties stond het voor ons vast: we wilden trouwen bij Huis de Voorst. Alle vier de locaties waren prachtig maar ...bij drie andere locaties huur je een zaal, een ruimte. De hele dag opgesloten in dezelfde ruimte draagt niet bij aan een optimale beleving. We hebben twee gesprekken gevoerd bij Huis de Voorst. Een eerste kennismaking en een 'puntjes op de i' gesprek. Onze conclusie is dat we geen betere locatie hadden kunnen kiezen. De gesprekken gingen goed, de sfeer was prettig en professioneel. Het feest was perfect georganiseerd en onze gasten hebben genoten van de gehele entourage van het kasteel en buiten. De plechtigheid, de lounge moment in de middag, het diner, het dessert, het avondfeest; alles vond plaats in een andere locatie en dat kon zowel binnen en buiten. Het eten was geweldig goed van kwaliteit. We hebben vele complimenten ontvangen, en die spelen we graag door naar de chefkok van Huis de Voorst en zijn team. Overigens kregen we niet enkel complimenten over het eten maar over de gastvrijheid van het gehele team en de mooie locatie an sich Wij hebben zelf een fotograaf en een DJ georganiseerd echter kon dat ook door Huis de Voorst geregeld worden. Ook zij hebben een goede ervaring opgedaan, kregen ruim drankjes, een maaltijd en hapjes. Daar hebben we natuurlijk wel vooral afspraken over gemaakt. Wij zijn zeer tevreden en we willen Christian, Sanne en het gehele team hartelijk danken voor onze prachtige dag bij jullie fantastische kasteel!! Mischa, Monique en de girls

Schrijf hier jouw beoordeling

Laatste beoordeling Tom

Op 27 nov 2018

Afgelopen vrijdag hebben we onze huwelijk hier gevierd. Het personeel is betrokken en staat van begin tot eind voor je klaar. De locatie is fantastisch en ziet er goed verzorgd uit. Het eten en drinken is erg professioneel en luxe bereid. Wij hebben een topdag gehad!

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation