Trouw jij in een kasteel?

Zie je jouw bruiloft al helemaal voor je? Trouwen op een prachtige locatie, met de lekkerste catering, de mooiste decoratie en een geweldige sfeer... Nog geen trouwlocatie uitgekozen? Denk dan eens aan een kasteel. Deze prachtige locaties hebben vele trouwvoordeeltjes!

trouwen_kasteel_trouwdag_1

Voordelen trouwen in een kasteel


Welke voordelen zitten er aan een kasteel dat gebruikt wordt als trouwlocatie? Nou, ten eerste de immense ruimte. Je gasten kunnen vaak verblijven op de locatie en na een geslaagd feestje is dat best wel fijn. Een ander voordeel is dat kastelen vaak al gespecialiseerd zijn in bruiloften. Alles wat jij nodig hebt voor een goed fuifje is dus al aanwezig. Dan hebben we het nog niet eens over de sfeer die van nature aanwezig is bij een kasteel. Een kasteel ademt romantiek en brengt elke bezoeker onmiddelijk in een prettige bui. Bij kastelen horen kaarsen en bij kaarsen hoort romantiek. Daarmee komen we op ons volgende punt: het decor is zowel binnen als buiten adembenemend. Moeten we nog meer voordelen opnoemen, of ben je al overtuigd?

Romantische trouwlocatie


Zoals we hierboven al even aanstipten, zijn kastelen uitermate romantische trouwlocaties. Het decor zorgt ervoor dat iedereen direct in een sprookjesachtige sfeer belandt. En wil je even een beetje privacy voor een privémomentje? Maak dan een wandelingetje in de prachtige kasteeltuin. Uiteraard goed onderhouden en prima geschikt voor zowel een intiem praatje als voor bijvoorbeeld een romantische fotoshoot.

trouwen_kasteel_trouwdag_

Kastelen zijn ideale trouwlocaties


Hebben kastelen dan geen enkele nadelen in hun functie als trouwlocatie? Wellicht wel. Een heel kasteel afhuren kan wat prijzig zijn, maar bedenk eens wat je allemaal ervoor terugkrijgt. Een adembenemende trouwlocatie, op en top verzorgd en gemoderniseerd zodat jij en je bruidsgasten helemaal kunnen opgaan in de romantiek. De keuken heeft een gigantische capaciteit en er is meer dan genoeg plek voor iedereen. Jij hoeft je dus nergens zorgen over te maken... Je hoeft alleen maar te genieten.

Geschreven door Sanne van Bortel
Copyright © 2020
Webdesign door Pixel Creation