Trouwen in een kasteel

Een geweldige fotolocatie, enorm veel ruimte zowel binnen als buiten, iedereen kan blijven slapen indien nodig, service alsof je van adel bent... Kortom: kastelen zijn ideaal voor bruiloften. Niemand zal zich vervelen op deze locatie!

Winterbruiloft in een kasteel


Een winterbruiloft in een kasteel is eindeloos romantisch. Ik hoor je denken, is dat niet heel koud? Vroeger misschien, maar tegenwoordig zijn de kastelen dermate gemoderniseerd dat het er lekker warm en knus is. Zelfs in de grootste zalen. Een lentebruiloft kan je overigens ook prima vieren in een kasteel. De tuin zal zorgen voor een ware fotosensatie: denk alleen al eens aan de dauwdruppels op de bladeren, het doorbrekende zonnetje en het smeltende ijs.

Zaal voor bruiloftsentertainment


Een bruiloft is leuk voor jong en oud. In theorie hoop je van wel, in de praktijk hebben deze twee groepen wel eens problemen met de betreffende trouwlocatie. Er is niet gedacht aan mindervaliden of er is weinig tot geen entertainment of juist rust beschikbaar. In een kasteel kan je een kamer speciaal inrichten voor de kinderen en voor de ouderen. Voor de kinderen houdt dat in dat ze vermaakt worden, bijvoorbeeld door een goochelaar, een springkussen of een knutseltafel. De ouderen hebben een lekker rustig plekje om te genieten van koffie of thee met een taartje, waar ze de kans krijgen om bij te kletsen met het bruidspaar of met elkaar.

Romantische kamer in het kasteel


Zoek een kleineren kamer in het kasteel uit om een knusse, romantische van te maken. Dit is een liefdevolle plek waar alle verliefde stelletjes een love foto kunnen laten maken. Door verschillende activiteiten of kamers te creëren, krijg je doorloop van de gasten en een hele gezellige basissfeer. Bovendien is iedereen vermaakt, van jong tot oud. Als dat geen geslaagde dag wordt!


Sanne van Bortel
Copyright © 2020
Webdesign door Pixel Creation