Buitenplaats Sparrendaal Trouwlocatie omgeving Utrecht

1 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Buitenplaats Sparrendaal Vraag informatie aan
Hoofdstraat 89
3971 KE Driebergen-Rijsenburg

Stijlvol en romantisch trouwen op een schitterend landgoed in Driebergen, omgeving Utrecht

Bij Buitenplaats Sparrendaal kunnen jullie je hele huwelijksdag uitbundig vieren! Trouwen (binnen of buiten), receptie, diner en feest; tijdens de dag kunnen jullie en jullie gasten van de verschillende zalen en de heerlijke tuinen genieten. Bij mooi weer kan er natuurlijk buiten getrouwd, geborreld en gegeten worden. Daarbij biedt het sfeervolle landgoed voldoende binnen en buitenmogelijkheden voor de bruidsreportage. Jullie zijn altijd het enige bruidspaar op het landgoed: Exclusiviteit gegarandeerd!

Jullie trouwdag

Naast een fantastische en sfeervolle entourage kunnen jullie rekenen op persoonlijke begeleiding in de aanloop naar jullie trouwdag, verrukkelijk eten en drinken, een geweldige en vriendelijke service en aandacht voor details. Het enige dat jullie hoeven te doen is te genieten van elkaar, van de dag en van jullie gasten. Was het maar alvast zover!

Eigentijds interieur

Het landhuis bestaat uit verschillende, prachtig gedecoreerde ruimtes, verspreid over 2 etages, die afgelopen zomer opnieuw zijn ingericht en zijn voorzien van een modern en smaakvol interieur. We denken graag met jullie mee hoe we jullie gasten per onderdeel van de dag kunnen verrassen met een nieuwe sfeervolle ruimte!

Overnachten

In de directe omgeving van de buitenplaats zijn er voldoende overnachtingsmogelijkheden.

Ruime ervaring

Buitenplaats Sparrendaal heeft sinds vorig jaar een nieuwe eigenaar en is daarmee familie geworden van Buitenplaats Amerongen. Jullie kunnen dan ook gebruik maken van de ruime ervaring bij het vormgeven en de organisatie van jullie huwelijksdag. Wij kijken er naar uit jullie mooiste dag te organiseren, welkom!

Vraag informatie aan

Beoordelingen


1 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

William

Op 16 jul 2018

We recently attended at a friends wedding. Such a wonderful day within a gorgeous setting. Great food, wine and staff! Perfect!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation