Kastelen in Noord-Holland

Droom jij ook van een kasteel bruiloft in Noord Holland?

Noord-Holland: een ontzettend veelzijdige provincie met voor ieder wat wils. Trouwen aan ’t water? Trouwen in de stad? Op ’t plattepland? Of in een prachtig trouwkasteel in Noord-Holland? Alles kan! Je hoeft alleen maar te kiezen.

Trouwkastelen in Noord-Holland

En dat kiezen is best wel moeilijk. Verspreid over de hele provincie vind je trouwkastelen, soms wat verder uit elkaar en soms heel dichtbij. Trouwkastelen in Noord-Holland zijn heel divers van aard, dus als je een bepaald thema hebt voor je bruiloft, kan je altijd je hart ophalen in deze provincie. Wil je aan het water trouwen? Er is een aantal trouwkastelen aan het water. Liever wat meer reuring om je heen? Zoek een kasteel dichtbij een grote stad of een knus dorp.

Trouwen in Noord-Holland

Als je in Noord-Holland woont, is het leuk om in je eigen provincie te trouwen, maar ook voor mensen buiten Noord-Holland is het heel aantrekkelijk om hier te trouwen. Je kunt zo het water op, de mensen die gek zijn op het strand kunnen hier hun hart ophalen en ook de feestbeesten onder ons komen aan hun trekken. Zoals eerder gezegd is Noord-Holland enorm veelzijdig en kan elk bruidspaar dat wil trouwen in Noord-Holland hier wel hun draai vinden.

Kasteel in Noord-Holland als trouwlocatie

Een kasteel zorgt voor veel aanzien, en het is ook vaak de pracht en praal van een trouwkasteel waar bruidsparen voor kiezen. Niet zo gek, want alles aan een kasteel is indrukwekkend: van de entree en oprit tot de slaapvertrekken en de kasteeltuin. Het is gewoon een ideale plek voor een trouwlocatie.

Kasteelbruiloft in Noord-Holland

We snappen heel goed waarom veel bruidsparen kiezen voor een kasteelbruiloft. De foto’s alleen al! Een kasteelbruiloft voelt heel koninklijk aan en de prinsessenjurk en een strak pak maken dat natuurlijk wel af. Alle gasten die speciaal voor jullie op de kasteelbruiloft komen maakt de dag extra bijzonder. Vind op onze pagina het perfecte kasteel in Noord-Holland voor jullie geweldige kasteelbruiloft!
lees verder
Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation